Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Karen Garde

Bag om Karen Garde

Borgmester Randolf har 25 års jubilæum og hele Sams Herred er inviteret. Byens borgerer gør klar til fest, men bliver helt opskræmte da en fremmed kommer til byen. Hurtigt viser det sig dog, at den fremmede slet ikke er så fremmed endda, og hans ærinde er kærlighedens. Jens Christian Hostrup (1818-1829) var en dansk forfatter, dramatiker og præst. Han debuterede som dramatiker i 1844 med stykket "Gjenboerne". C. Hostrup var meget inspireret af Johan Ludvig Heibergs vaudeviller og forsøgte sig selv med at skrive skuespil, der havde elementer af musik og sang. I 1854 vendte C. Hostrup dog kunstnerlivet ryggen og tog embede som præst.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711651957
  • Udgivet:
  • 12. Januar 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Karen Garde

Borgmester Randolf har 25 års jubilæum og hele Sams Herred er inviteret. Byens borgerer gør klar til fest, men bliver helt opskræmte da en fremmed kommer til byen. Hurtigt viser det sig dog, at den fremmede slet ikke er så fremmed endda, og hans ærinde er kærlighedens.

Jens Christian Hostrup (1818-1829) var en dansk forfatter, dramatiker og præst. Han debuterede som dramatiker i 1844 med stykket "Gjenboerne". C. Hostrup var meget inspireret af Johan Ludvig Heibergs vaudeviller og forsøgte sig selv med at skrive skuespil, der havde elementer af musik og sang. I 1854 vendte C. Hostrup dog kunstnerlivet ryggen og tog embede som præst.

Brugerbedømmelser af Karen GardeFind lignende bøger
Bogen Karen Garde findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.