Konserveringsteknik 2 af Leif Bøgh-Sørensen Du sparer 23% ift. forlagets pris Spar 23%

Konserveringsteknik 2

af ,

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk. Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)EmballageKuldeteknologiKølingFrysning Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:TørringRøgningSaltningKemisk konserveringFermenteringVarmekonserveringStrålingskonserveringTab i næringsværdi Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788774325789
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 380
  • Udgivet:
  • 30. december 2002
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 221x269x23 mm.
  • Vægt:
  • 1044 g.
  • 1-2 hverdage
  • 309,00 kr.
  • 399,00 kr.
  • 90,00 kr. (23%)
  • 29,95 kr.
Bag om Konserveringsteknik 2
Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk. Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)EmballageKuldeteknologiKølingFrysning Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:TørringRøgningSaltningKemisk konserveringFermenteringVarmekonserveringStrålingskonserveringTab i næringsværdi Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Konserveringsteknik 2


Andre bøger af Leif Bøgh-Sørensen
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.