Konserveringsteknik 2 af Leif Bøgh-Sørensen Bog, Hæftet

Konserveringsteknik 2

af ,
(Udvid)

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)EmballageKuldeteknologiKølingFrysningKonserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:TørringRøgningSaltningKemisk konserveringFermenteringVarmekonserveringStrålingskonserveringTab i næringsværdiDesuden er der et meget omfattende stikordsrgister.


  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788774325789
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 380
  • Udgivet:
  • 30. December 2002

Andre udgaver:

  • 399,00 kr.
  • 1-2 hverdage
  • 356,00 kr.
  • 43,00 kr.
  • 29,00 kr.
Læg i kurv
  • 326,00 kr. i
  • 73,00 kr.
  • 19,00 kr.
Læg i kurv


Giv din bedømmelse

For at bedømme denne bog, skal du være logget ind.

Andre købte også

Andre bøger af Leif Bøgh-Sørensen, Peter Zeuthen