Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Konserveringsteknik 2

Bag om Konserveringsteknik 2

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk. Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5: Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling) Emballage Kuldeteknologi Køling Frysning Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13: Tørring Røgning Saltning Kemisk konservering Fermentering Varmekonservering Strålingskonservering Tab i næringsværdi Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788774325789
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 380
  • Udgivet:
  • 30. december 2002
  • Udgave:
  • 2
  • Størrelse:
  • 221x269x23 mm.
  • Vægt:
  • 1044 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-3 hverdage
Forventet levering: 25. november 2024

Beskrivelse af Konserveringsteknik 2

Konserveringsteknik 2 omhandler de forskellige konserveringsmetoder, der bruges i industriel levnedsmiddelproduktion. For hver konserveringsmetode gennemgås principperne, den anvendte teknologi, samt eksempler på levnedsmidler, hvortil metoden anvendes.Bogen anvendes som både lærebog og opslagsværk.
Konserveringsteknik 1 indeholder kapitel 1-5:
Kvalitet og holdbarhed (bl.a. en omtale af forskellige råvarer og deres forbehandling)
Emballage
Kuldeteknologi
Køling
Frysning
Konserveringsteknik 2 indeholder kapitlerne 6-13:
Tørring
Røgning
Saltning
Kemisk konservering
Fermentering
Varmekonservering
Strålingskonservering
Tab i næringsværdi
Desuden er der et meget omfattende stikordsrgister.

Brugerbedømmelser af Konserveringsteknik 2



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.