Bag om Kost og fordøjelse
Har du prøvet at være vildt sulten? Så sulten, at du blev helt utilpas og måske endda også urolig eller sur? Og har du så prøvet at komme til at spise noget usundt, der var lige i nærheden, selvom det måske ikke var det du havde allermest lyst til? Eller brug for?
Hvad betyder det egentlig, om det er chokolade, mandler, majs eller vingummi, du putter i munden og sender videre i kroppen? Og hvad sker der med maden, når du har spist den?
I denne bog kan du læse meget mere om madens vej gennem din krop og ind i cellerne.
Du kan også læse om:
– hvad kroppen skal bruge maden til,
– hvorfor vi ikke bare spiser det, der er sundest,
– og hvorfor nogen elsker og andre hader koriander.
Kost og fordøjelse – Din krop er bygget af det, du spiser er en del af serien Kroppen, som sætter skarpt fokus på krop og sundhed og formidler spændende, videnskabelige og øjenåbnende fakta på en måde, som fængsler og beriger børn og unge.
Forfatter Mette Andersen Reeh er speciallæge i immunologi, men har også bred klinisk erfaring fra flere lægelige specialer.
Vis mere