Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kultiverede kannibaler og andre historier

Bag om Kultiverede kannibaler og andre historier

I Mark Twains satiriske noveller kan man blandt andet læse om englændernes halsbrækkende bjergbestigningsekspeditioner, amerikanernes ihærdige indsats for at løse gåden om den stjålne hvide elefant og lære mere om gådefulde, kultiverede kannibaler. "I en tid, hvor grinet sådan ligesom er blevet borte igen, er det en fortjenstfuld gerning at starte en genudsendelse af Mark Twains snurrige og satiriske historier. Selv hundrede år efter virker hans bedste historier så friske, som om de var skrevet i dag." – Politiken Mark Twain er pseudonym for den amerikanske forfatter Samuel Langhorne Clemens (1835-1910), som blandt andet står bag klassikerne "Tom Sawyer" og "Huckleberry Finn". Mark Twain debuterede med "The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County" og skrev sidenhen et væld af romaner, essays og faglitterære bøger. Kort før sin død skrev Mark Twain sin selvbiografi med instrukser om, at den først skulle udgives 100 år efter hans død, sandsynligvis på grund af hans meget åbenhjertige udtalelser i bogen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726116601
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 23. Juli 2019
  • Oplæser:
  • Søren Elung Jensen
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Kultiverede kannibaler og andre historier

I Mark Twains satiriske noveller kan man blandt andet læse om englændernes halsbrækkende bjergbestigningsekspeditioner, amerikanernes ihærdige indsats for at løse gåden om den stjålne hvide elefant og lære mere om gådefulde, kultiverede kannibaler.

"I en tid, hvor grinet sådan ligesom er blevet borte igen, er det en fortjenstfuld gerning at starte en genudsendelse af Mark Twains snurrige og satiriske historier.

Selv hundrede år efter virker hans bedste historier så friske, som om de var skrevet i dag." – Politiken

Mark Twain er pseudonym for den amerikanske forfatter Samuel Langhorne Clemens (1835-1910), som blandt andet står bag klassikerne "Tom Sawyer" og "Huckleberry Finn". Mark Twain debuterede med "The Celebrated Jumping Frog of Calaveras County" og skrev sidenhen et væld af romaner, essays og faglitterære bøger. Kort før sin død skrev Mark Twain sin selvbiografi med instrukser om, at den først skulle udgives 100 år efter hans død, sandsynligvis på grund af hans meget åbenhjertige udtalelser i bogen.

Brugerbedømmelser af Kultiverede kannibaler og andre historierFind lignende bøger
Bogen Kultiverede kannibaler og andre historier findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.