Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Kvindelil din tro er stor

Bag om Kvindelil din tro er stor

Når mændene før i tiden drog i krig, kæmpede kvinderne på hjemmefronten – med hjemmet, med børnene, med krigens rædsler, med frygten og med sorgen. I romanen "Kvindelil, din tro er stor" stiller forfatteren Karin Michaëlis skarpt på 1. Verdenskrigs mindre kendte historie og lader dilemmaerne træde frem i en række skæbnefortællinger. Karin Michaëlis udgav blandt også "Krigens ofre", der beretter om kvinderne under krigen i reportagestil. Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning. Karin Michaëlis (1872-1950) var en af sin tids bedst kendte danske forfattere og er oversat til talrige sprog. Hun var forud for sin tid i sin skildring af pigers og kvinders psykologi og seksualitet.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711584514
  • Udgivet:
  • 16. Februar 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Kvindelil din tro er stor

Når mændene før i tiden drog i krig, kæmpede kvinderne på hjemmefronten – med hjemmet, med børnene, med krigens rædsler, med frygten og med sorgen. I romanen "Kvindelil, din tro er stor" stiller forfatteren Karin Michaëlis skarpt på 1. Verdenskrigs mindre kendte historie og lader dilemmaerne træde frem i en række skæbnefortællinger.

Karin Michaëlis udgav blandt også "Krigens ofre", der beretter om kvinderne under krigen i reportagestil.

Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Karin Michaëlis (1872-1950) var en af sin tids bedst kendte danske forfattere og er oversat til talrige sprog. Hun var forud for sin tid i sin skildring af pigers og kvinders psykologi og seksualitet.

Brugerbedømmelser af Kvindelil din tro er storFind lignende bøger
Bogen Kvindelil din tro er stor findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.