Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Lad mig være – i fred

Bag om Lad mig være – i fred

I højere og højere grad har multikunstneren Gravesen gennem livet udvidet sit revir i poesiens hjerte. Han har med frækhed, ligefremhed og masser af humor udviklet sit sprog som maler, digter, lyriker, skaber af installationer, fotograf, tekstforfatter og sanger/musiker (m. makkeren Aagaard). Denne digtsamling er et godt eksempel på det, Gravensens bog handler om, nemlig ”What you see is what you get” og det med et glimt i øjet. Uddrag af bogen Alle er vi skaldede mellem hårstråene. Alle er vi nøgne under tøjet. Alle er vi født lige præcis på vor fødselsdag. Forskellige i farve, måske, men det er jo kun udvendigt. Vi er ens på alle vitale punkter: Vi har en puls, og vi har brug for at trække vejret. Men kan vi enes om at overleve – som art? Om forfatteren Frank Gravesen, dansk forfatter, født 1961, norsk mor, dansk far. Gravesen er uddannet lærer og ”kunst- og kulturformidler”. Lad mig være – i fred er Gravesens debutbog, men ikke det første skrevet fra hans hånd, da han leverer sangteksterne til det musikalske makkerskab Aagaard og Gravesen. Ved siden af forfattervirksomheden og musikken er Gravesen også udøvende billedkunstner og underviser.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771900293
  • Udgivet:
  • 11. April 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Lad mig være – i fred

I højere og højere grad har multikunstneren Gravesen gennem livet udvidet sit revir i poesiens hjerte. Han har med frækhed, ligefremhed og masser af humor udviklet sit sprog som maler, digter, lyriker, skaber af installationer, fotograf, tekstforfatter og sanger/musiker (m. makkeren Aagaard).
Denne digtsamling er et godt eksempel på det, Gravensens bog handler om, nemlig ”What you see is what you get” og det med et glimt i øjet.

Uddrag af bogen
Alle er vi skaldede
mellem hårstråene.
Alle er vi nøgne under tøjet.
Alle er vi født
lige præcis på vor fødselsdag.
Forskellige i farve,
måske,
men det er jo kun udvendigt.
Vi er ens på alle vitale punkter:
Vi har en puls,
og
vi har brug for at trække vejret.
Men
kan vi enes
om
at overleve – som art?

Om forfatteren
Frank Gravesen, dansk forfatter, født 1961, norsk mor, dansk far. Gravesen er uddannet lærer og ”kunst- og kulturformidler”. Lad mig være – i fred er Gravesens debutbog, men ikke det første skrevet fra hans hånd, da han leverer sangteksterne til det musikalske makkerskab Aagaard og Gravesen. Ved siden af forfattervirksomheden og musikken er Gravesen også udøvende billedkunstner og underviser.

Brugerbedømmelser af Lad mig være – i fredFind lignende bøger
Bogen Lad mig være – i fred findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.