Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Længslen er sin egen vampyr

Bag om Længslen er sin egen vampyr

"Forlængst er et daggry / Du er sjælens svar på kroppen / Livet er et forspring / Alt hvad du gør vil elske dig" Med stort sprogligt overskud og en god portion humor maler Viggo Madsen i digtsamlingen "Længslen er sin egen vampyr" en række ordbilleder af livet og den ubeskrivelige længsel, der ofte følger med. Den danske forfatter Viggo Madsen (f. 1943) er uddannet bibliotekar og arbejdede på Vollsmose Bibliotek i Odense fra 1973 og frem til sin pension i 2003. Viggo Madsen debuterede med romanen "Brandmand på to hjul" i 1966 og har efterfølgende udgivet adskillige digtsamlinger, flere romaner og en række børnebøger. Han modtog Emil Aarestrup Medaljen i 2000 og har gennem sin forfatterkarriere modtaget flere legater. I 2009 fik han tildelt Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711968147
  • Udgivet:
  • 21. August 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Længslen er sin egen vampyr

"Forlængst er et daggry / Du er sjælens svar på kroppen / Livet er et forspring / Alt hvad du gør vil elske dig"

Med stort sprogligt overskud og en god portion humor maler Viggo Madsen i digtsamlingen "Længslen er sin egen vampyr" en række ordbilleder af livet og den ubeskrivelige længsel, der ofte følger med.

Den danske forfatter Viggo Madsen (f. 1943) er uddannet bibliotekar og arbejdede på Vollsmose Bibliotek i Odense fra 1973 og frem til sin pension i 2003. Viggo Madsen debuterede med romanen "Brandmand på to hjul" i 1966 og har efterfølgende udgivet adskillige digtsamlinger, flere romaner og en række børnebøger. Han modtog Emil Aarestrup Medaljen i 2000 og har gennem sin forfatterkarriere modtaget flere legater. I 2009 fik han tildelt Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.

Brugerbedømmelser af Længslen er sin egen vampyrFind lignende bøger
Bogen Længslen er sin egen vampyr findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.