Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Læs med Sebastian Klein - Afrikas tykhuder

Bag om Læs med Sebastian Klein - Afrikas tykhuder

Læs med Sebastian om Afrikas tykhuder! Bogen er fyldt med flotte fotos og illustrationer, seje facts og gode historier. Læs om levesteder, føde og størrelse, men også historien om næsehornet Brutalis. Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til en dyreglad læser i 2.-3. klasse. Når barnet læser en fagtekst, læser det ikke blot en god historie - det tilegner sig ny viden inden for et emne. Tidlig faglig læsning er med til at styrke barnets forståelse og interesse for fagtekster, hvilket er en stor hjælp i forhold til de forskellige fag i folkeskolen, barnet møder, samt barnets videre uddannelse. Fra 7 år. I samme serie: Læs med Sebastian: Verdens farligste hajer Læs med Sebastian: Afrikas farligste slanger Læs med Sebastian: Verdens farligste katte Læs med Sebastian: Ulven Læs med Sebastian: Næbdyret Læs med Sebastian: Komodovaranen Læs med Sebastian: Rotten

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711914687
  • Udgivet:
  • 18. April 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Læs med Sebastian Klein - Afrikas tykhuder

Læs med Sebastian om Afrikas tykhuder! Bogen er fyldt med flotte fotos og illustrationer, seje facts og gode historier. Læs om levesteder, føde og størrelse, men også historien om næsehornet Brutalis.

Bogen er læsepædagogisk bearbejdet og beregnet til en dyreglad læser i 2.-3. klasse. Når barnet læser en fagtekst, læser det ikke blot en god historie - det tilegner sig ny viden inden for et emne. Tidlig faglig læsning er med til at styrke barnets forståelse og interesse for fagtekster, hvilket er en stor hjælp i forhold til de forskellige fag i folkeskolen, barnet møder, samt barnets videre uddannelse.

Fra 7 år.

I samme serie:

Læs med Sebastian: Verdens farligste hajer

Læs med Sebastian: Afrikas farligste slanger

Læs med Sebastian: Verdens farligste katte

Læs med Sebastian: Ulven

Læs med Sebastian: Næbdyret

Læs med Sebastian: Komodovaranen

Læs med Sebastian: Rotten

Brugerbedømmelser af Læs med Sebastian Klein - Afrikas tykhuderFind lignende bøger
Bogen Læs med Sebastian Klein - Afrikas tykhuder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.