Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Lathyrus sativus and Nutrition

- Traditional Food Products, Chemistry and Safety Issues

Bag om Lathyrus sativus and Nutrition

This book addresses the traditional use of a specific crop legume, grass pea (Lathyrus sativus), as a food product and ingredient for typical food products.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783030590901
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 62
  • Udgivet:
  • 8. oktober 2020
  • Udgave:
  • 12020
  • Størrelse:
  • 155x235x0 mm.
  • Vægt:
  • 454 g.
  • BLACK NOVEMBER
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 28. november 2024

Beskrivelse af Lathyrus sativus and Nutrition

This book addresses the traditional use of a specific crop legume, grass pea (Lathyrus sativus), as a food product and ingredient for typical food products.

Brugerbedømmelser af Lathyrus sativus and Nutrition



Find lignende bøger
Bogen Lathyrus sativus and Nutrition findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.