Udvidet returret til d. 31. januar 2024

Le Cordon Bleu Pastry School

- 100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school

Bag om Le Cordon Bleu Pastry School

100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781911621201
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 521
  • Udgivet:
  • 30. august 2018
  • Størrelse:
  • 222x270x40 mm.
  • Vægt:
  • 2152 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 hverdage
Forventet levering: 13. november 2024

Beskrivelse af Le Cordon Bleu Pastry School

100 step-by-step recipes explained by the chefs of the famous French culinary school.

Brugerbedømmelser af Le Cordon Bleu Pastry School



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.