Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Legumes

- Nutritional Quality, Processing and Potential Health Benefits

Bag om Legumes

Legumes have high potential for improving the nutritional quality of foods, but limited data on their bioactive compounds exists. This book provides a comprehensive overview of the antioxidant activity and health aspects of legumes.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781788011617
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 367
  • Udgivet:
  • 3. januar 2019
  • Størrelse:
  • 161x241x27 mm.
  • Vægt:
  • 700 g.
  • BLACK WEEK
  Gratis fragt
Leveringstid: Ukendt - mangler pt.
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Beskrivelse af Legumes

Legumes have high potential for improving the nutritional quality of foods, but limited data on their bioactive compounds exists. This book provides a comprehensive overview of the antioxidant activity and health aspects of legumes.

Brugerbedømmelser af Legumes



Find lignende bøger
Bogen Legumes findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.