Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Likehunter

indgår i Spurt serien

Bag om Likehunter

”Alex?” Jeg rækker telefonen frem mod ham og viser ham skærmen, da han kommer over og sætter sig på sengen. ”Prøv lige at se det her.” ”Vi ser sgu da meget godt ud.” Han aer mig over håret, misser totalt pointen. Jeg ryster telefonen og holder den tættere på hans ansigt. ”Se lige, hvor mange likes det har fået!”   Silja vil gøre alt for at blive influencer, og da hun møder musikeren Alex, går det pludselig stærkt. Hendes følgere er vilde med de to sammen, og hun bliver kontaktet af en stor agent. Men Alex vil helst slet ikke være på sociale medier. Og agenten vil gerne have Silja til at ændrer stil, så hun kan tjene flere penge. Men er det stadig sin egen drøm, Silja kæmper for?

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702313253
  • Udgivet:
  • 28. September 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Likehunter

”Alex?” Jeg rækker telefonen frem mod ham og viser ham skærmen, da han kommer over og sætter sig på sengen. ”Prøv lige at se det her.”

”Vi ser sgu da meget godt ud.” Han aer mig over håret, misser totalt pointen.

Jeg ryster telefonen og holder den tættere på hans ansigt. ”Se lige, hvor mange likes det har fået!”

 

Silja vil gøre alt for at blive influencer, og da hun møder musikeren Alex, går det pludselig stærkt. Hendes følgere er vilde med de to sammen, og hun bliver kontaktet af en stor agent.

Men Alex vil helst slet ikke være på sociale medier. Og agenten vil gerne have Silja til at ændrer stil, så hun kan tjene flere penge.

Men er det stadig sin egen drøm, Silja kæmper for?

Brugerbedømmelser af LikehunterFind lignende bøger
Bogen Likehunter findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.