Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Livsegnet

Hvordan finder et menneske sig selv, når tilværelsen overvældes af krig, konflikt og undertrykkelse? Kristian Hother Sørensen har gennem sit humanitære arbejde for Røde Kors, Red Barnet, EU og FN haft det spørgsmål tæt inde på livet. Han har i verdens brændpunkter og glemte hjørner personligt oplevet konsekvenserne for de mange mennesker, som blev ofre for en frembragt ondskab. I Livsegnet skildrer han, hvordan den enkelte gennem vanskelige forsoningsprocesser kommer videre eksistentielt på nye betingelser, ofte efter stærkt traumatiserende oplevelser. Digtsamlingen fortæller også om spontan gæstfrihed og hjælpsomhed i mørket, når mennesker mødes. "Kristian Hother Sørensen sætter ord på de lidelser, som uhyrlighedernes ofre under de seneste årtiers omvæltninger har haft og stadig har. Og som de oftest ikke selv formår at skildre. Samtidig inddrages den smerte, som udådens vidner må føle og bære med sig til evig tid." - Tove Jelshøj, dr. phil. "En lavmælt og skarpt sanset digtsamling, der yder den alvorlige tematik retfærdighed." - Thyge Svenstrup, dr. phil. "Verden kan være ubeskrivelig grusom, men har også ofte håb. Jeg ser skønhed og grusomhed malet med impressionistiske penselstrøg. Stor oplevelse." - Sebastian Swane, ledende overlæge i psykiatri "Livet bliver ikke levet som det liv vi er nedsænket i enhver må først forstå enkelheden i at leve og overleve og finde en sammenstykning af livets enkelte utilpassede dele for at kunne se det inderste væsens hele" - Uddrag fra digtsamlingen

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793804708
  • Udgivet:
  • 23. April 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Livsegnet

Hvordan finder et menneske sig selv, når tilværelsen overvældes af krig, konflikt og undertrykkelse? Kristian Hother Sørensen har gennem sit humanitære arbejde for Røde Kors, Red Barnet, EU og FN haft det spørgsmål tæt inde på livet. Han har i verdens brændpunkter og glemte hjørner personligt oplevet konsekvenserne for de mange mennesker, som blev ofre for en frembragt ondskab. I Livsegnet skildrer han, hvordan den enkelte gennem vanskelige forsoningsprocesser kommer videre eksistentielt på nye betingelser, ofte efter stærkt traumatiserende oplevelser. Digtsamlingen fortæller også om spontan gæstfrihed og hjælpsomhed i mørket, når mennesker mødes.

"Kristian Hother Sørensen sætter ord på de lidelser, som uhyrlighedernes ofre under de seneste årtiers omvæltninger har haft og stadig har. Og som de oftest ikke selv formår at skildre. Samtidig inddrages den smerte, som udådens vidner må føle og bære med sig til evig tid."
- Tove Jelshøj, dr. phil.

"En lavmælt og skarpt sanset digtsamling, der yder den alvorlige tematik retfærdighed."
- Thyge Svenstrup, dr. phil.

"Verden kan være ubeskrivelig grusom, men har også ofte håb. Jeg ser skønhed og grusomhed malet med impressionistiske penselstrøg. Stor oplevelse."
- Sebastian Swane, ledende overlæge i psykiatri

"Livet bliver ikke levet som det liv vi er nedsænket i
enhver må først forstå enkelheden i at leve og overleve
og finde en sammenstykning af livets enkelte utilpassede dele
for at kunne se det inderste væsens hele"
- Uddrag fra digtsamlingen

Brugerbedømmelser af LivsegnetFind lignende bøger
Bogen Livsegnet findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.