Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

LIVSGRØNT

Bag om LIVSGRØNT

Livsgrønt består af digt, opskrift og baggrund for opskrift. Vi spiser stadig flere grøntsager, og humøret stiger, når vi fanger lyde, oplever smagen og synet af smukke farver. Grønt til livet: livsgrønt. Grøntsager udfordrer kreativiteten i madlavningen, og tilbereder vi den sammen, styrker det fællesskabet med vore nærmeste. Et måltid er en gave, hvilket man mærker bag de opskrifter, som er doneret af personer, der har en kærlig, passioneret tilgang til råvarer. Opskrifterne er lette at tilberede, og de afspejler samfundets strømninger og holdninger til mad. Uddrag af bogen Fordømt Spanierne indførte os fra Sydamerika præstestanden erklærede os for uspiselige først var vi føde for hospitalspatienter senere beskyldt for at være spedalske vore knolde kan ligne deforme hænder og fødder endelig accepteret efter 200 år I moderne tid en delikatesse Vildmosens og Samsøs guld som unge smager vi af nødder dyppet i smør er vi elsket og accepteret nærmest en fordom at vi var fordømte Vi sørger for din sundhed vi er runde og trygge de fleste af os er skønheder nogle af os bliver skårede du skærer i os vi koger ud og bliver til mos Nu også i røget form på Michelin-restaurant, Frederikshøj og Wassim Hallal Om forfatteren Jytte Lund Larsen (f. 1951) er uddannet cand.pæd. i tysk, pædagogik og psykologi suppleret med sidefag i psykologi og Co-Active Coach-uddannelse fra USA. Ansat som lektor hos VUC & hf i Nordjylland. Hun er freelancejournalist og mentor for både Journalistforbundet og DM. Frivilligt arbejde hos Nattjenesten i Aarhus, Gallo Krisecenter. Forfatter til fagbøger i tysk, dansk og psykologiske fag.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771904642
  • Udgivet:
  • 17. Marts 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af LIVSGRØNT

Livsgrønt består af digt, opskrift og baggrund for opskrift.
Vi spiser stadig flere grøntsager, og humøret stiger, når vi fanger lyde, oplever smagen og synet af smukke farver. Grønt til livet: livsgrønt.
Grøntsager udfordrer kreativiteten i madlavningen, og tilbereder vi den sammen, styrker det fællesskabet med vore nærmeste. Et måltid er en gave, hvilket man mærker bag de opskrifter, som er doneret af personer, der har en kærlig, passioneret tilgang til råvarer.
Opskrifterne er lette at tilberede, og de afspejler samfundets strømninger og holdninger til mad.

Uddrag af bogen
Fordømt
Spanierne indførte os fra Sydamerika
præstestanden erklærede os for uspiselige
først var vi føde for hospitalspatienter
senere beskyldt for at være spedalske
vore knolde kan ligne deforme hænder og fødder
endelig accepteret efter 200 år
I moderne tid en delikatesse
Vildmosens og Samsøs guld
som unge smager vi af nødder
dyppet i smør er vi elsket og accepteret
nærmest en fordom
at vi var fordømte
Vi sørger for din sundhed
vi er runde og trygge
de fleste af os er skønheder
nogle af os bliver skårede
du skærer i os
vi koger ud og bliver til mos
Nu også i røget form på
Michelin-restaurant, Frederikshøj og Wassim Hallal

Om forfatteren
Jytte Lund Larsen (f. 1951) er uddannet cand.pæd. i tysk, pædagogik og psykologi suppleret med sidefag i psykologi og Co-Active Coach-uddannelse fra USA. Ansat som lektor hos VUC & hf i Nordjylland. Hun er freelancejournalist og mentor for både Journalistforbundet og DM. Frivilligt arbejde hos Nattjenesten i Aarhus, Gallo Krisecenter. Forfatter til fagbøger i tysk, dansk og psykologiske fag.

Brugerbedømmelser af LIVSGRØNTFind lignende bøger
Bogen LIVSGRØNT findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.