Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage
Bag om Lodbrogsønnernes ran

Andet selvstændige bind i Lasse Holms succesfulde historiske krimitrilogi om vikingerne. Foråret 868. En flåde på 80 skibe lægger ud fra Nourmoutier ved Frankerrigets kyst og sætter kurs mod syd. Ombord er Rolf Rapkæft, hans ven Hastein, broder Jarvis og skjoldmøen Ylva – foruden lodbrogsønnerne Bjørn Jernside, Sigurd Slangeøje, Halfdan Hvidsærk og mere end 2.000 andre vikinger. Målet er det muslimske Spanien, hvor der efter sigende findes god plyndring. Mange byer falder og skibene fyldes med sølv, men da maurerne går til modangreb, strander et enkelt skib i Middelhavet. Og da nogen begynder at aflive mandskabet én for én, må Rolf tage al sin snilde til hjælp for at afsløre den skyldige. Lodbrogsønnernes ran bygger på virkelige begivenheder og er anden del i den historiske krimitrilogi om den tidlige vikingetid.Lasse Holm

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788740049176
 • Udgivet:
 • 15. Marts 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Lodbrogsønnernes ran

Andet selvstændige bind i Lasse Holms succesfulde historiske krimitrilogi om vikingerne.

Foråret 868. En flåde på 80 skibe lægger ud fra Nourmoutier ved Frankerrigets kyst og sætter kurs mod syd. Ombord er Rolf Rapkæft, hans ven Hastein, broder Jarvis og skjoldmøen Ylva – foruden lodbrogsønnerne Bjørn Jernside, Sigurd Slangeøje, Halfdan Hvidsærk og mere end 2.000 andre vikinger.

Målet er det muslimske Spanien, hvor der efter sigende findes god plyndring. Mange byer falder og skibene fyldes med sølv, men da maurerne går til modangreb, strander et enkelt skib i Middelhavet. Og da nogen begynder at aflive mandskabet én for én, må Rolf tage al sin snilde til hjælp for at afsløre den skyldige.

Lodbrogsønnernes ran bygger på virkelige begivenheder og er anden del i den historiske krimitrilogi om den tidlige vikingetid.Lasse Holm

Brugerbedømmelser af Lodbrogsønnernes ran

 • Mads E. 4. Oktober 2020

  “Ran” er anden bog i trilogien om Lodbrog sønnerne og “vikingen” Rolf. Vikingerne er på togt, men ikke alting er som det skal være og pludseligt tager historien en drejning.
  Miljøerne er beskrevet på en måde, så man er til stede i vikingetiden.


Find lignende bøger
Bogen Lodbrogsønnernes ran findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.