Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Løgnens lysthave

Bag om Løgnens lysthave

"Løgnens lysthave" er en slægtsroman, hvis handling strækker sig fra 1943 op til 1989. Sylvie Rosenthal, der er lykkeligt gift med den betydeligt ældre bankdirektør, Gerald, har haft en affære med Nikos, familiens cypriotiske havemand. Et par uger for tidligt føder Sylvie en mørklødet pige, Rose, som det lykkes hende at bytte med den lyse Rachel under en brand på hospitalet, inden Gerald når at se barnet. Pigerne vokser op i vidt forskellige miljøer, men i slutningen af tresserne krydses deres veje ved skæbnens lunefulde spil. De forelsker sig begge i forfatteren Brian, og på et tidspunkt vinder advokaten Rose en retssag for lægen Rachel – men sandheden om deres ombytning presser sig på og kan ændre begge kvinders liv for bestandigt. "Løgnens lysthave" efterfølges af "Den smertefulde sandhed", hvori Rose og Rachels liv flettes sammen igen. Eileen Goudge (f. 1950) er en amerikansk bestsellerforfatter, hvis bøger er blevet oversat til en lang række fremmedsprog og har vundet stor popularitet i hele verden. Hun har både skrevet bøger til voksne og unge og har særligt udmærket sig for sine romantiske spændingsromaner.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726424980
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 15. Juli 2022
  • Oplæser:
  • Pernille Geertsen
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Løgnens lysthave

"Løgnens lysthave" er en slægtsroman, hvis handling strækker sig fra 1943 op til 1989. Sylvie Rosenthal, der er lykkeligt gift med den betydeligt ældre bankdirektør, Gerald, har haft en affære med Nikos, familiens cypriotiske havemand. Et par uger for tidligt føder Sylvie en mørklødet pige, Rose, som det lykkes hende at bytte med den lyse Rachel under en brand på hospitalet, inden Gerald når at se barnet.

Pigerne vokser op i vidt forskellige miljøer, men i slutningen af tresserne krydses deres veje ved skæbnens lunefulde spil. De forelsker sig begge i forfatteren Brian, og på et tidspunkt vinder advokaten Rose en retssag for lægen Rachel – men sandheden om deres ombytning presser sig på og kan ændre begge kvinders liv for bestandigt.

"Løgnens lysthave" efterfølges af "Den smertefulde sandhed", hvori Rose og Rachels liv flettes sammen igen.

Eileen Goudge (f. 1950) er en amerikansk bestsellerforfatter, hvis bøger er blevet oversat til en lang række fremmedsprog og har vundet stor popularitet i hele verden. Hun har både skrevet bøger til voksne og unge og har særligt udmærket sig for sine romantiske spændingsromaner.

Brugerbedømmelser af Løgnens lysthaveFind lignende bøger
Bogen Løgnens lysthave findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.