Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

LYSET OVER REGNBUEN - Mette Hove - E-bog

Bag om LYSET OVER REGNBUEN

Der er lys på regnbuevejen igen. Trods de lidt mørke skyer ses regnbuen der på himlen tydeligt. Vejens bakkedale afspejler jegets færd i livet. Det er op- og nedture, men lyset synes alligevel stærkt og klart med masser af håb for nu- og fremtiden. Uddrag af bogen Udmattelsen Afskåret fra Månebarn Af i går Ny virkelighed Roens Modne Guldæble Samles sirligt op Alting forandres Bliver til. Om forfatteren Mette Hove er født i 1964 i Vendsyssel. Hun har skrevet siden 1990 og virker desuden som foredragsholder. Hun har tidligere udgivet digtsamlingerne Indblik (2013), Muren (2014), Livssuk (2015) og Milde vinde (2016).

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771909494
  • Udgivet:
  • 9. Februar 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af LYSET OVER REGNBUEN

Der er lys på regnbuevejen igen. Trods de lidt mørke skyer ses regnbuen der på himlen tydeligt. Vejens bakkedale afspejler jegets færd i livet. Det er op- og nedture, men lyset synes alligevel stærkt og klart med masser af håb for nu- og fremtiden. Uddrag af bogen Udmattelsen Afskåret fra Månebarn Af i går Ny virkelighed Roens Modne Guldæble Samles sirligt op Alting forandres Bliver til.. Om forfatteren Mette Hove er født i 1964 i Vendsyssel. Hun har skrevet siden 1990 og virker desuden som foredragsholder. Hun har tidligere udgivet digtsamlingerne Indblik (2013), Muren (2014), Livssuk (2015) og Milde vinde (2016).

Forlagets beskrivelse af LYSET OVER REGNBUEN

Der er lys på regnbuevejen igen. Trods de lidt mørke skyer ses regnbuen der på himlen tydeligt.

Vejens bakkedale afspejler jegets færd i livet. Det er op- og nedture, men lyset synes alligevel stærkt og klart med masser af håb for nu- og fremtiden.Uddrag af bogen

Udmattelsen

Afskåret fra

Månebarn

Af i går

Ny virkelighed

Roens

Modne

Guldæble

Samles sirligt op

Alting forandres

Bliver til..Om forfatteren

Mette Hove er født i 1964 i Vendsyssel. Hun har skrevet siden 1990 og virker desuden som foredragsholder. Hun har tidligere udgivet digtsamlingerne Indblik (2013), Muren (2014), Livssuk (2015) og Milde vinde (2016).

Brugerbedømmelser af LYSET OVER REGNBUENFind lignende bøger
Bogen LYSET OVER REGNBUEN findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.