Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Magnetic Resonance in Food Science

- Challenges in a Changing World

Bag om Magnetic Resonance in Food Science

With contributions from international experts, this book is essential reading for academics and industrialists in food science.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854041176
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 280
  • Udgivet:
  • 3. april 2009
  • Størrelse:
  • 156x234x15 mm.
  • Vægt:
  • 1233 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis fragt
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 20. november 2024

Beskrivelse af Magnetic Resonance in Food Science

With contributions from international experts, this book is essential reading for academics and industrialists in food science.

Brugerbedømmelser af Magnetic Resonance in Food Science



Find lignende bøger
Bogen Magnetic Resonance in Food Science findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.