Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Magnetic Resonance in Food Science

- From Molecules to Man

Bag om Magnetic Resonance in Food Science

Magnetic Resonance in Food Science is an authoritative summary of state-of the-art research contributions from the world's leading scientists.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854043408
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 238
  • Udgivet:
  • 8. maj 2007
  • Størrelse:
  • 156x234x0 mm.
  • Vægt:
  • 650 g.
  • BLACK WEEK
  Gratis fragt
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 10. december 2024
Forlænget returret til d. 31. januar 2025

Beskrivelse af Magnetic Resonance in Food Science

Magnetic Resonance in Food Science is an authoritative summary of state-of the-art research contributions from the world's leading scientists.

Brugerbedømmelser af Magnetic Resonance in Food Science



Find lignende bøger
Bogen Magnetic Resonance in Food Science findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.