Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mapping the Tasteland

- Explorations in Food and Wine in Argentinean and European Culture

Bag om Mapping the Tasteland

This book explores European and Argentinean writers' complex relationships with food and wine. It includes examinations of Roland Barthes, Walter Benjamin, Honore de Balzac, Charles Baudelaire, Italo Svevo, Marcel Schwob, James Joyce, Robert Louis Stevenson, Domingo F. Sarmiento, Lucio V. Mansilla, Roberto J. Payro and Ezequiel Martinez Estrada.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783039113453
  • Indbinding:
  • Paperback
  • Sideantal:
  • 226
  • Udgivet:
  • 12. December 2013
  • Udgave:
  • Størrelse:
  • 150x227x16 mm.
  • Vægt:
  • 382 g.
  Gratis fragt
Leveringstid: 2-4 uger
Forventet levering: 30. Juli 2024

Beskrivelse af Mapping the Tasteland

This book explores European and Argentinean writers' complex relationships with food and wine. It includes examinations of Roland Barthes, Walter Benjamin, Honore de Balzac, Charles Baudelaire, Italo Svevo, Marcel Schwob, James Joyce, Robert Louis Stevenson, Domingo F. Sarmiento, Lucio V. Mansilla, Roberto J. Payro and Ezequiel Martinez Estrada.

Brugerbedømmelser af Mapping the Tasteland



Find lignende bøger
Bogen Mapping the Tasteland findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.