Dag-til-dag levering
Marcipansøstre af Ane-Marie Kjeldberg

Marcipansøstre

Bag om Marcipansøstre

Caritas er den type, der tager opmærksomheden straks hun træder ind i et rum. Hjemme hos hende kan man godt være nøgen, meditere og drikke urtete af brune kopper. Eva bor som så mange andre 13-årige piger i 1970’ernes Silkeborg: i parcelhus med sine forældre. Eva er på en gang fascineret, forelsket og skræmt af Caritas, som hvirvler hende ind i en ny verden af begær, flirt og intriger. En 26-årig mand flytter ind ved siden af Caritas’ familie og indleder et forhold til de unge piger, hvilket på flere måder er grænseoverskridende. Romanen kredser om det at blive teenager. Om at få nye venner og interesser og ikke mindst om at udforske sin seksualitet. Fans af serien Fifty Shades of Grey vil også synes om denne roman, som skubber til grænserne for seksuel frigjorthed. Ane-Marie Kjeldberg er født i 1960 i Silkeborg. Foruden forfatter står der redaktør og skrivecoach på hendes cv. Hun har udgivet fire skønlitterære værker og tre håndbøger og blogger om sit liv som forfatter. "Ane-Marie Kjeldberg vil åbne læsernes øjne for et tabuiseret område i debatten om seksualitet og seksuelle krænkelser. Det er kildrende læsning, det er kvalmende læsning, det er tankevækkende, dragende og frastødende som de situationer, hovedpersonen gang på gang befinder sig i." – Tina Charlotte Møller, Litteraturmagasinet Sentura

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788711477007
 • Udgivet:
 • 23. oktober 2015
 • 93,95 kr.
 • 99,00 kr.
 • 5,05 kr. (5%)
 • 0,00 kr.
 • Straks på e-mail
Eller spar samlet 18% som medlem
 • 80,95 kr.
 • 18,05 kr. (18%)

Forudsætter medlemskab (ingen binding)
1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Andre bøger af Ane-Marie Kjeldberg
Se alle titler
Beskrivelse af Marcipansøstre
Caritas er den type, der tager opmærksomheden straks hun træder ind i et rum. Hjemme hos hende kan man godt være nøgen, meditere og drikke urtete af brune kopper.
Eva bor som så mange andre 13-årige piger i 1970’ernes Silkeborg: i parcelhus med sine forældre. Eva er på en gang fascineret, forelsket og skræmt af Caritas, som hvirvler hende ind i en ny verden af begær, flirt og intriger.
En 26-årig mand flytter ind ved siden af Caritas’ familie og indleder et forhold til de unge piger, hvilket på flere måder er grænseoverskridende.
Romanen kredser om det at blive teenager. Om at få nye venner og interesser og ikke mindst om at udforske sin seksualitet.
Fans af serien Fifty Shades of Grey vil også synes om denne roman, som skubber til grænserne for seksuel frigjorthed.

Ane-Marie Kjeldberg er født i 1960 i Silkeborg. Foruden forfatter står der redaktør og skrivecoach på hendes cv. Hun har udgivet fire skønlitterære værker og tre håndbøger og blogger om sit liv som forfatter.

"Ane-Marie Kjeldberg vil åbne læsernes øjne for et tabuiseret område i debatten om seksualitet og seksuelle krænkelser. Det er kildrende læsning, det er kvalmende læsning, det er tankevækkende, dragende og frastødende som de situationer, hovedpersonen gang på gang befinder sig i." – Tina Charlotte Møller, Litteraturmagasinet Sentura
Brugerbedømmelser af Marcipansøstre


Andre købte også..
Find lignende bøger
Bogen Marcipansøstre findes i følgende kategorier:
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.