Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Mass Spectrometry of Natural Substances in Food

Bag om Mass Spectrometry of Natural Substances in Food

Mass Spectrometry of Natural Substances in Food will be a valuable resource for food scientists, food analysts and others working in food research, nutrition and safety.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780854045716
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 312
  • Udgivet:
  • 15. marts 2000
  • Størrelse:
  • 156x234x28 mm.
  • Vægt:
  • 1356 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis fragt
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 7. december 2024

Beskrivelse af Mass Spectrometry of Natural Substances in Food

Mass Spectrometry of Natural Substances in Food will be a valuable resource for food scientists, food analysts and others working in food research, nutrition and safety.

Brugerbedømmelser af Mass Spectrometry of Natural Substances in Food



Find lignende bøger
Bogen Mass Spectrometry of Natural Substances in Food findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.