Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

Bag om Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

A guide to French cooking, with over 1,000 clear, authentic and delicious recipes for everything from Boeuf Bourguignon to the perfect omelette.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9780241953396
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 784
  • Udgivet:
  • 3. marts 2011
  • Størrelse:
  • 229x152x19 mm.
  • Vægt:
  • 1252 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 4-7 hverdage
Forventet levering: 23. november 2024

Beskrivelse af Mastering the Art of French Cooking, Vol.1

A guide to French cooking, with over 1,000 clear, authentic and delicious recipes for everything from Boeuf Bourguignon to the perfect omelette.

Brugerbedømmelser af Mastering the Art of French Cooking, Vol.1



Find lignende bøger
Bogen Mastering the Art of French Cooking, Vol.1 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.