Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Med egnede ord

Bag om Med egnede ord

Et udvalg af digte fra den muntre ende af Mikael Christiansens spektrum. Her folder han sig ud som den kyndige, hittepåsomme, overraskende opfindsomme ordekvilibrist, han ofte omtales som. Her folder han sig ud i sære ordspil, selvopfundne udtryk og ord og laver spektakulære ordsammenstillinger. Her er inspirationen, associations- og kombinationsevnen i højsædet. Her kan denne spændende digter udleve sig i det, han elsker allermest, det, som han er allerbedst til. Og her kan læseren svælge i ord, pudsige udtryk, kringlede sætninger, finurlige påfund og hidtil uhørte uhyrligheder. Og som læser udsættes man for eksempler på veritable tæppebombninger med uforskammetheder, mageløse nonsensvrøvlerier og opfindsomme rim. Der er også et essay med en ordentlig opsang. Man skal jo ikke tro, det hele blot er fis og ballade. Mange af digtene bygger som sagt på legen med ord, men har meget ofte deres egne sære, finurlige logik. Og det hele er skrevet med digterens egne, yderst velegnede ord. Uddrag af bogen Så småt Jeg går så småt og tænker på, om ikke det, vi så småt går og tænker på, sommetider godt kan risikere at blive for småt. Måske burde vi, så småt, prøve at tænke lidt større, måske endda, ligefrem, så småt tænke noget stort. Om forfatteren Mikael Christiansen er født i 1954. Sproglig student og engelskstudie på Odense Universitet. Senere uddannet musiklærer. Har skrevet sange og komponeret og indspillet i sit hjemmestudie. Ligeledes tegner han og fotograferer. Beskrives ofte som ordekvilibrist. Skriver muntre og alvorligere digte, særprægede historier, essays og børnerim med egne illustrationer og noveller.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772377483
  • Udgivet:
  • 22. Marts 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Med egnede ord

Et udvalg af digte fra den muntre ende af Mikael Christiansens spektrum.

Her folder han sig ud som den kyndige, hittepåsomme, overraskende opfindsomme ordekvilibrist, han ofte omtales som. Her folder han sig ud i sære ordspil, selvopfundne udtryk og ord og laver spektakulære ordsammenstillinger.Her er inspirationen, associations- og kombinationsevnen i højsædet. Her kan denne spændende digter udleve sig i det, han elsker allermest, det, som han er allerbedst til. Og her kan læseren svælge i ord, pudsige udtryk, kringlede sætninger, finurlige påfund og hidtil uhørte uhyrligheder.

Og som læser udsættes man for eksempler på veritable tæppebombninger med uforskammetheder, mageløse nonsensvrøvlerier og opfindsomme rim.Der er også et essay med en ordentlig opsang. Man skal jo ikke tro, det hele blot er fis og ballade. Mange af digtene bygger som sagt på legen med ord, men har meget ofte deres egne sære, finurlige logik. Og det hele er skrevet med digterens egne, yderst velegnede ord.Uddrag af bogenSå småt

Jeg går så småt

og tænker på,

om ikke det, vi

så småt går og

tænker på,

sommetider godt

kan risikere at blive

for småt.Måske burde vi,

så småt, prøve at

tænke lidt større,

måske endda,

ligefrem, så småt

tænke noget stort.Om forfatteren

Mikael Christiansen er født i 1954. Sproglig student og engelskstudie på Odense Universitet. Senere uddannet musiklærer. Har skrevet sange og komponeret og indspillet i sit hjemmestudie. Ligeledes tegner han og fotograferer. Beskrives ofte som ordekvilibrist. Skriver muntre og alvorligere digte, særprægede historier, essays og børnerim med egne illustrationer og noveller.

Brugerbedømmelser af Med egnede ordFind lignende bøger
Bogen Med egnede ord findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.