dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Mekkalinjen

Bag om Mekkalinjen

Hvorfor bliver den kvindelige arkitekt, Therese Pedersen, dræbt af et haglskud på Ringkøbing Fjord? Hvorfor var hendes ungdomskæreste, den berømte dokumentarist og havbiolog, Niels Brix, kun få meter væk? Da politiet retter søgelyset mod Niels, får han pludselig travlt med at finde svar. Det viser sig snart, at Thereses død har forbindelse til en brutal, islamistisk terrorgruppe i Paris med en mørk og blodig hemmelighed, som truer den politiske stabilitet i Europa. Og Niels er den eneste, der kan afværge katastrofen. Mekkalinjen er en intens thriller, der sætter politiske forhold på spidsen og derigennem udvikler et nervepirrende plot.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793628816
  • Udgivet:
  • 10. Juli 2018
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Mekkalinjen

Hvorfor bliver den kvindelige arkitekt, Therese Pedersen, dræbt af et haglskud på Ringkøbing Fjord? Hvorfor var hendes ungdomskæreste, den berømte dokumentarist og havbiolog, Niels Brix, kun få meter væk?

Da politiet retter søgelyset mod Niels, får han pludselig travlt med at finde svar. Det viser sig snart, at Thereses død har forbindelse til en brutal, islamistisk terrorgruppe i Paris med en mørk og blodig hemmelighed, som truer den politiske stabilitet i Europa. Og Niels er den eneste, der kan afværge katastrofen.

Mekkalinjen er en intens thriller, der sætter politiske forhold på spidsen og derigennem udvikler et nervepirrende plot.

Brugerbedømmelser af MekkalinjenFind lignende bøger
Bogen Mekkalinjen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.