Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mens verden langsomt ændres

Bag om Mens verden langsomt ændres

"En borgerlig piges famlende forsøg på at finde ud af tilværelsen i det sære halve skel fra midten af tyverne til midten af halvfjerserne". Sådan skriver Else Fisher på titelbladet til "Mens verden langsomt ændres". En samling digte om en verden i stærk forandring fra 1920'erne til midten af 70'erne, men også en almen fortælling om vandringen fra barn til voksenlivet. Else Fischer (1923-1976) var en dansk forfatter, der er mest kendt for sine krimier og i sin tid blev kaldt Danmarks Agatha Christie. Fischer fik sin romandebut med værket "Telefonen er afbrudt" i 1957, og efterfølgende skrev hun 14 kriminalromaner. Hun er kendt for at have gjort kriminalromanen bredt accepteret som både lødig og intelligent underholdning.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726012163
  • Udgivet:
  • 1. Februar 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Mens verden langsomt ændres

"En borgerlig piges famlende forsøg på at finde ud af tilværelsen i det sære halve skel fra midten af tyverne til midten af halvfjerserne".

Sådan skriver Else Fisher på titelbladet til "Mens verden langsomt ændres". En samling digte om en verden i stærk forandring fra 1920'erne til midten af 70'erne, men også en almen fortælling om vandringen fra barn til voksenlivet.

Else Fischer (1923-1976) var en dansk forfatter, der er mest kendt for sine krimier og i sin tid blev kaldt Danmarks Agatha Christie. Fischer fik sin romandebut med værket "Telefonen er afbrudt" i 1957, og efterfølgende skrev hun 14 kriminalromaner. Hun er kendt for at have gjort kriminalromanen bredt accepteret som både lødig og intelligent underholdning.

Brugerbedømmelser af Mens verden langsomt ændresFind lignende bøger
Bogen Mens verden langsomt ændres findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.