Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Møbler er en sund baggrund

Bag om Møbler er en sund baggrund

En gammel dame flytter på plejehjem og føler med ét, at hele hendes liv er revet op med rode. Det forværres kun af, at hun ikke kan få alle sine møbler med ind på værelset. "Møblerne er en sund baggrund" er et skuespil i én akt om alderdom, om ensomhed, om overflødiggørelser og om de ting, et menneske knytter sig til livet igennem. Sven Holm (f. 1940) er dansk forfatter. Han debuterede i 1961 med novellesamlingen Den store fjende. Holms store forfatterskab, der omfatter skuespil, romaner og noveller, studerer den menneskelige psyke under pres: Han udforsker splittelser og forbindelser mellem magt og psyke, fx som angst, der fører til omverdensdestruktion, eller som (køns)rolletvang over individet. Siden 2001 har Sven Holm været medlem af Det Danske Akademi. I 1974 modtog han Det Danske Akademis Store Pris for sit forfatterskab, i 1994 Nordisk Dramatikerpris for Schumans nat og i 2001 Kritikerprisen for novellesamlingen Kanten af himlen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711664469
  • Udgivet:
  • 13. April 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Møbler er en sund baggrund

En gammel dame flytter på plejehjem og føler med ét, at hele hendes liv er revet op med rode. Det forværres kun af, at hun ikke kan få alle sine møbler med ind på værelset.

"Møblerne er en sund baggrund" er et skuespil i én akt om alderdom, om ensomhed, om overflødiggørelser og om de ting, et menneske knytter sig til livet igennem.

Sven Holm (f. 1940) er dansk forfatter. Han debuterede i 1961 med novellesamlingen Den store fjende. Holms store forfatterskab, der omfatter skuespil, romaner og noveller, studerer den menneskelige psyke under pres: Han udforsker splittelser og forbindelser mellem magt og psyke, fx som angst, der fører til omverdensdestruktion, eller som (køns)rolletvang over individet.

Siden 2001 har Sven Holm været medlem af Det Danske Akademi.
I 1974 modtog han Det Danske Akademis Store Pris for sit forfatterskab, i 1994 Nordisk Dramatikerpris for Schumans nat og i 2001 Kritikerprisen for novellesamlingen Kanten af himlen.

Brugerbedømmelser af Møbler er en sund baggrundFind lignende bøger
Bogen Møbler er en sund baggrund findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.