Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mørke timer

Bag om Mørke timer

Ballard og Bosch er tilbage! Det er nytårsaften, da en grundig og metodisk morder slår til i L.A. Renée Ballard arbejder som sædvanlig på natholdet, og hun forbinder hurtigt mordet til en gammel sag, som Harry Bosch arbejdede på i sin tid. Samtidig er Ballard på sporet af to voldtægtsmænd, Midnatsmændene, som terroriserer kvinder – tilsyneladende uden at efterlade sig det mindste spor. Det er en konstant kamp mod vindmøller. Ballard bekæmper kriminalitet i en verden, hvor social uro og en coronapandemi lægger hindringer i vejen for hvert skridt, hun tager, og hvor hendes demoraliserede kollegaer mildest talt ikke er til stor hjælp – heldigvis kan hun regne med Bosch selv i de mørke timer. Det er intet mindre end utroligt, at Michael Connelly kan blive ved. I løbet af sin livslange karriere har han konstant forfinet sit forfatterskab og udvidet sin enorme viden om det amerikanske retsvæsen. Bøgerne er medrivende, enormt velskrevne og forunderligt letlæste på trods af deres ofte dystre indhold. Selvom der er tale om fiktion – og både Ballard og Bosch slipper afsted med at bryde reglerne i højere grad, end virkeligheden måske tillader – opleves en Connelly-krimi som true crime. Connelly er uddannet journalist, og i dag producerer og skriver han selv, når hans krimier bliver omsat til tv-serier som HBO’s ‘Bosch’ og Netflix’ ‘The Lincoln Lawyer’. Michael Connellys kriminalromaner har altid ligget i toppen af bestseller-listerne, og de har indbragt ham adskillige priser, deriblandt Edgar, Anthony, Macavity Awards og RBD International Prize for Crime Writing og Palle Rosenkrantz-Prisen. "Michael Connelly gør det igen. Skriver en knaldspændende aktuel krimi under pandemi og kaos … Det er just det, som gør, at Michael Connelly ikke kun er Nordamerikas bedste krimiforfatter, men også landets dårlige samvittighed … ’Mørke timer’ er skrevet af en fremragende forfatter, som ud over at kende kriminalitetens fakta, politirutine, forensisk videnskab samt juraens svinkeærinder simpelthen også skriver skidegodt.” ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Bo Tao Michaëlis, Politiken "Michael Connelly skriver som sædvanlig en meget nøgtern, virkelighedstæt og særdeles effektiv politikrimi fra en af USA’s sociale og racemæssige heksekedler, det hele båret af en følsom antenne for svagheder i det amerikanske system." Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten "Michael Connellys stil er nøgtern og realistisk, og han svælger ikke i unødige detaljer og blodsudgydelser fra forbrydelserne. Hans brændstof er snarere nogle af svaghederne i det amerikanske samfund og uligheden. Og så har han et eminent blik for arbejdet i politiet ... ’Mørke timer’ er Connelly, når han er rigtig god, så fans kan med sindsro tage hul på endnu et værk fra mesteren." Morten Kidal, Bogblogger.dk

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772048659
  • Udgivet:
  • 14. Juni 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Mørke timer

Ballard og Bosch er tilbage!

Det er nytårsaften, da en grundig og metodisk morder slår til i L.A. Renée Ballard arbejder som sædvanlig på natholdet, og hun forbinder hurtigt mordet til en gammel sag, som Harry Bosch arbejdede på i sin tid.

Samtidig er Ballard på sporet af to voldtægtsmænd, Midnatsmændene, som terroriserer kvinder – tilsyneladende uden at efterlade sig det mindste spor.

Det er en konstant kamp mod vindmøller. Ballard bekæmper kriminalitet i en verden, hvor social uro og en coronapandemi lægger hindringer i vejen for hvert skridt, hun tager, og hvor hendes demoraliserede kollegaer mildest talt ikke er til stor hjælp – heldigvis kan hun regne med Bosch selv i de mørke timer.

Det er intet mindre end utroligt, at Michael Connelly kan blive ved. I løbet af sin livslange karriere har han konstant forfinet sit forfatterskab og udvidet sin enorme viden om det amerikanske retsvæsen.

Bøgerne er medrivende, enormt velskrevne og forunderligt letlæste på trods af deres ofte dystre indhold. Selvom der er tale om fiktion – og både Ballard og Bosch slipper afsted med at bryde reglerne i højere grad, end virkeligheden måske tillader – opleves en Connelly-krimi som true crime.

Connelly er uddannet journalist, og i dag producerer og skriver han selv, når hans krimier bliver omsat til tv-serier som HBO’s ‘Bosch’ og Netflix’ ‘The Lincoln Lawyer’.

Michael Connellys kriminalromaner har altid ligget i toppen af bestseller-listerne, og de har indbragt ham adskillige priser, deriblandt Edgar, Anthony, Macavity Awards og RBD International Prize for Crime Writing og Palle Rosenkrantz-Prisen.

"Michael Connelly gør det igen. Skriver en knaldspændende aktuel krimi under pandemi og kaos … Det er just det, som gør, at Michael Connelly ikke kun er Nordamerikas bedste krimiforfatter, men også landets dårlige samvittighed … ’Mørke timer’ er skrevet af en fremragende forfatter, som ud over at kende kriminalitetens fakta, politirutine, forensisk videnskab samt juraens svinkeærinder simpelthen også skriver skidegodt.”
♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Bo Tao Michaëlis, Politiken

"Michael Connelly skriver som sædvanlig en meget nøgtern, virkelighedstæt og særdeles effektiv politikrimi fra en af USA’s sociale og racemæssige heksekedler, det hele båret af en følsom antenne for svagheder i det amerikanske system."
Lars Ole Sauerberg, Jyllands-Posten

"Michael Connellys stil er nøgtern og realistisk, og han svælger ikke i unødige detaljer og blodsudgydelser fra forbrydelserne. Hans brændstof er snarere nogle af svaghederne i det amerikanske samfund og uligheden. Og så har han et eminent blik for arbejdet i politiet ... ’Mørke timer’ er Connelly, når han er rigtig god, så fans kan med sindsro tage hul på endnu et værk fra mesteren."
Morten Kidal, Bogblogger.dk

Brugerbedømmelser af Mørke timerFind lignende bøger
Bogen Mørke timer findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.