Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mørket er lysets chance - Claus Grymer - E-bog

Bag om Mørket er lysets chance

Digte om døden og livet lige før døden. Og det er altid lige før. Vi er her. Og vi er her ikke mere. Følelsen af både det ene og det andet kan være til stede i samme øjeblik – i samme digt. Lysets chance Novembers tynde solskin mellem træernes fakler fakler der brænder ned nu og det mørke kommer der er lysets chance Claus Grymer, født 1946. Opvokset på Mors. Journalistuddannet på Morsø Folkeblad 1970-73. Bifagseksamen i dansk. Tilknyttet Kristeligt Dagblad siden 1973. I dag som anmelder af litteratur og kunst. Hans forfatterskab omfatter lyrik, romaner, noveller og erindringsprosa.

Vis mere
 • Sprog:
 • Dansk
 • ISBN:
 • 9788793383845
 • Udgivet:
 • 5. November 2018
 • Straks på e-mail.

Online pris

Anmeldelser af Mørket er lysets chance

  Beskrivelse af Mørket er lysets chance

  Digte om døden og livet lige før døden. Og det er altid lige før. Vi er her. Og vi er her ikke mere. Følelsen af både det ene og det andet kan være til stede i samme øjeblik – i samme digt. Claus Grymer, født 1946. Opvokset på Mors. Journalistuddannet på Morsø Folkeblad 1970-73. Bifagseksamen i dansk. Tilknyttet Kristeligt Dagblad siden 1973. I dag som anmelder af litteratur og kunst. Hans forfatterskab omfatter lyrik, romaner, noveller og erindringsprosa.

  Forlagets beskrivelse af Mørket er lysets chance

  Digte om døden og livet lige før døden. Og det er altid lige før.

  Vi er her. Og vi er her ikke mere. Følelsen af både det ene og det andet kan være til stede i samme øjeblik – i samme digt.

  Claus Grymer, født 1946. Opvokset på Mors. Journalistuddannet på Morsø Folkeblad 1970-73. Bifagseksamen i dansk. Tilknyttet Kristeligt Dagblad siden 1973. I dag som anmelder af litteratur og kunst. Hans forfatterskab omfatter lyrik, romaner, noveller og erindringsprosa.

  Brugerbedømmelser af Mørket er lysets chance  Find lignende bøger
  Bogen Mørket er lysets chance findes i følgende kategorier:

  Gør som tusindvis af andre bogelskere

  Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.