Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Mørkets ridder

Bag om Mørkets ridder

René Ballard arbejder på natholdet igen. Og ud på de sene nattetimer vender hun tilbage til Hollywood Station og finder en fremmed i gang med at gennemgå skabet med gamle sager. Hun smider den indtrængende, den pensionerede LA-politimand og nuværende privatdetektiv Harry Bosch ud, men tjekker alligevel den sag, han er blevet optaget af. Hun fortryder ssenere og kontakter Bosch, for at de sammen kan forsøge at finde ud af, hvad der skete dengang. Daisy Clayton var løb hjemmefra som femtenårig, tog stoffer og prostituerede sig, inden hun blev brutalt myrdet i Hollywood Hendes krop blev efterladt i en skraldecontainer. Kroppen var skrubbet ren og renset med klorin, ingen spor at finde. Morderen blev ikke fundet, sagen blev ikke opklaret, men henlagt – indtil nu. Anden bog i serien om René Ballard.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772044262
  • Udgivet:
  • 13. Juni 2019
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Mørkets ridder

René Ballard arbejder på natholdet igen. Og ud på de sene nattetimer vender hun tilbage til Hollywood Station og finder en fremmed i gang med at gennemgå skabet med gamle sager.

Hun smider den indtrængende, den pensionerede LA-politimand og nuværende privatdetektiv Harry Bosch ud, men tjekker alligevel den sag, han er blevet optaget af. Hun fortryder ssenere og kontakter Bosch, for at de sammen kan forsøge at finde ud af, hvad der skete dengang.

Daisy Clayton var løb hjemmefra som femtenårig, tog stoffer og prostituerede sig, inden hun blev brutalt myrdet i Hollywood Hendes krop blev efterladt i en skraldecontainer. Kroppen var skrubbet ren og renset med klorin, ingen spor at finde. Morderen blev ikke fundet, sagen blev ikke opklaret, men henlagt – indtil nu.

Anden bog i serien om René Ballard.

Brugerbedømmelser af Mørkets ridderFind lignende bøger
Bogen Mørkets ridder findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.