Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Morderens abe

Bag om Morderens abe

Det er nat i Lissabons havn. I gaslygternes skær flygter en mand. Hans navn er Alphonse Morro, og han bærer på en hemmelighed, som mægtige kræfter for enhver pris vil holde skjult. Forfølgeren nærmer sig. Og får fat i kraven på ham. Kampen er forbi på et øjeblik. Morro falder ud over kajkanten og forsvinder i floden Tejos sorte strømhvirvler. Snart hviskes der i natten om, at der er blevet begået et mord. Men der spredes også et andet og endnu mere uhyggeligt rygte: Et eller andet sted i havnekvarterernes gyder og stræder gemmer sig en gal og blodtørstig menneskeabe: Morderens abe! Målgruppe: Børn 8 år og op - til og med de voksne! - også egnet til højtlæsning Jakob Wegelius’ helt fantastiske og magiske roman vandt Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris i 2015.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775890606
  • Udgivet:
  • 12. December 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Morderens abe

Det er nat i Lissabons havn.
I gaslygternes skær flygter en mand. Hans navn er Alphonse Morro, og han bærer på en hemmelighed, som mægtige kræfter for enhver pris vil holde skjult.

Forfølgeren nærmer sig. Og får fat i kraven på ham. Kampen er forbi på et øjeblik. Morro falder ud over kajkanten og forsvinder i floden Tejos sorte strømhvirvler.

Snart hviskes der i natten om, at der er blevet begået et mord. Men der spredes også et andet og endnu mere uhyggeligt rygte: Et eller andet sted i havnekvarterernes gyder og stræder gemmer sig en gal og blodtørstig menneskeabe: Morderens abe!

Målgruppe: Børn 8 år og op - til og med de voksne! - også egnet til højtlæsning

Jakob Wegelius’ helt fantastiske og magiske roman vandt Nordisk Råds børne- og ungdomslitteraturpris i 2015.

Brugerbedømmelser af Morderens abeFind lignende bøger
Bogen Morderens abe findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.