Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Musikkens mestre. Små livsbilleder af 14 komponister fra Bach til Wagner

Bag om Musikkens mestre. Små livsbilleder af 14 komponister fra Bach til Wagner

Bag ethvert stykke musik ligger der en følelse, en oplevelse eller en tanke. Men selvom mange af os kan genkende Beethoven eller Bach, når vi hører deres musik, så er det sjældent, vi ved, hvad der har inspireret dem til lige netop dette stykke musik. Kai Flor tegner 14 små portrætter af nogle af musikhistoriens største komponister og fortæller om de oplevelser, lidelser og forelskelser, der ligger til grund for deres mesterværker. Kai Flor (1886-1965) var dansk forfatter, oversætter og musik- og kunstkritiker. Flors forfatterskab omfatter bl.a. bøger om kunst, musik, poesi og arkitektur, men han er bedst kendt for sine håndbøger om klassisk musik. Som oversætter har han bl.a. oversat Vincent van Goghs breve, Darwins udødelige Tanker, Gullivers Rejse og Skatte-øen til dansk. Kai Flor var Ridder af Dannebrog.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726326024
  • Udgivet:
  • 31. Januar 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Musikkens mestre. Små livsbilleder af 14 komponister fra Bach til Wagner

Bag ethvert stykke musik ligger der en følelse, en oplevelse eller en tanke. Men selvom mange af os kan genkende Beethoven eller Bach, når vi hører deres musik, så er det sjældent, vi ved, hvad der har inspireret dem til lige netop dette stykke musik. Kai Flor tegner 14 små portrætter af nogle af musikhistoriens største komponister og fortæller om de oplevelser, lidelser og forelskelser, der ligger til grund for deres mesterværker.

Kai Flor (1886-1965) var dansk forfatter, oversætter og musik- og kunstkritiker. Flors forfatterskab omfatter bl.a. bøger om kunst, musik, poesi og arkitektur, men han er bedst kendt for sine håndbøger om klassisk musik. Som oversætter har han bl.a. oversat Vincent van Goghs breve, Darwins udødelige Tanker, Gullivers Rejse og Skatte-øen til dansk. Kai Flor var Ridder af Dannebrog.

Brugerbedømmelser af Musikkens mestre. Små livsbilleder af 14 komponister fra Bach til WagnerFind lignende bøger
Bogen Musikkens mestre. Små livsbilleder af 14 komponister fra Bach til Wagner findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.