dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Naturspil

Bag om Naturspil

"Det er for at skrive et digt jeg er kommet her med klapstol og fjernsyn med pladespiller program 1, 2 og 3 det er for at skrive et digt jeg tømmer nogle øller det er for at skrive et digt det er for at skrive et digt jeg har købt jagtgevær jagthund og hat med fjer det er for at skrive et digt jeg har købt en rundsav og går ind på livet af tapre bøgetræer det er derfor jeg løber omkring som et vilddyr og fabelagtig hurtigt skifter til frømandsudstyr og svømmer blandt tangskove og sunkne flasker det er derfor for at skrive et digt at jeg luftfotograferer landskabet, det er for at opleve digtet at jeg udløser katapultsædet og lander i landet digter i digtet digter i landet lander i digtet." Carl Bang (1928-1998) var en dansk forfatter og digter. Han blev født i Aabenraa og voksede op i Viborg. Som 18-årig debuterede han med digtsamlingen "Vandfald og vindeltrapper". Carl Bang kastede sig efterfølgende over prosaen og skrev både romaner og noveller. Hans engagement i politik og samfund præger en del af hans forfatterskab, hvor særligt forholdet mellem socialklasserne er et genkommende tema. Carl Bang modtog i løbet af sin karriere en lang række anerkendelser. Her kan blandt andet nævnes Statens kunstfonds livsvarige ydelse i 1981, Henrik Pontoppidans Mindefonds Legat i 1986 og Herman Bangs Mindelegat i 1992.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711618141
  • Udgivet:
  • 16. December 2016
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Naturspil

"Det er for at skrive et digt
jeg er kommet her
med klapstol og fjernsyn
med pladespiller
program 1, 2 og 3
det er for at skrive et digt
jeg tømmer nogle øller
det er for at skrive et
digt
det er for at skrive
et digt
jeg har købt jagtgevær
jagthund og hat med fjer
det er for at skrive et digt
jeg har købt en rundsav
og går ind på livet
af tapre bøgetræer
det er derfor
jeg løber omkring
som et vilddyr
og fabelagtig hurtigt
skifter til frømandsudstyr
og svømmer blandt tangskove
og sunkne flasker
det er derfor
for at skrive et digt
at jeg luftfotograferer
landskabet, det er for at
opleve digtet at jeg udløser
katapultsædet
og lander i landet
digter i digtet
digter i landet
lander i digtet."

Carl Bang (1928-1998) var en dansk forfatter og digter. Han blev født i Aabenraa og voksede op i Viborg. Som 18-årig debuterede han med digtsamlingen "Vandfald og vindeltrapper". Carl Bang kastede sig efterfølgende over prosaen og skrev både romaner og noveller.

Hans engagement i politik og samfund præger en del af hans forfatterskab, hvor særligt forholdet mellem socialklasserne er et genkommende tema.

Carl Bang modtog i løbet af sin karriere en lang række anerkendelser. Her kan blandt andet nævnes Statens kunstfonds livsvarige ydelse i 1981, Henrik Pontoppidans Mindefonds Legat i 1986 og Herman Bangs Mindelegat i 1992.

Brugerbedømmelser af NaturspilFind lignende bøger
Bogen Naturspil findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.