dk-flag   Stort fødselsdagsudsalg   dk-flag
dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag   Vi fejrer fødselsdag med stort udsalg   dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag dk-flag

Net-corner

Bag om Net-corner

Net-Corner er et humoristisk portræt, skrevet i form af digte, der sætter fokus på alt det, der både er storslået og frygteligt ved at være en teenagepige. Digtene bliver fortalt med dyb selvironi og tillader læseren både at grine med og ad jeget, som taler i teksterne. Samlingen fremstår næsten som en dagbog, der slår ned på konkrete situationer eller følelser og giver digtene en umiddelbarhed og kær naivitet, som de fleste unge kan sætte sig ind i. Digtene kredser især om kærlighed og seksualitet, men som jeget bliver ældre, begynder digtene at få en anden tone, og man mærker de mere voksne år sniger sig ind på jeget. En fin fortælling om alt det sprudlende ved at vokse op fordelt på 4 år og 39 digte. Uddrag af bogen TIRSDAG Hun drak sin morgenkaffe i ro helt nøgen med brysterne fremme og de var over dobbelt så store som mine egne med kanel-farvede brystvorter og når hun havde slubret kaffen i sig ville hun rive tøjet af mig uden et eneste ord og slikke og slikke og slikke og slikke Og når hun ikke gad længere ville jeg hente yoghurt og sætte vand over til te jeg kunne ellers godt lide kaffe men i protest over hvor meget kaffe hun drak drak jeg kun te I hvert fald når hun så på Om forfatteren Laura Laura (f. 1999) studerer kunst og design i Aarhus på 2. år og planlægger at studere litteraturvidenskab efterfølgende. Hun er bosat i Hedensted sammen med sin kæreste. Net-Corner er hendes debut.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788772181981
  • Udgivet:
  • 4. Oktober 2019
  • bogreolen-flag   FØDSELSDAGSUDSALG   bogreolen-flag
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Net-corner

Net-Corner er et humoristisk portræt, skrevet i form af digte, der sætter fokus på alt det, der både er storslået og frygteligt ved at være en teenagepige. Digtene bliver fortalt med dyb selvironi og tillader læseren både at grine med og ad jeget, som taler i teksterne.

Samlingen fremstår næsten som en dagbog, der slår ned på konkrete situationer eller følelser og giver digtene en umiddelbarhed og kær naivitet, som de fleste unge kan sætte sig ind i.
Digtene kredser især om kærlighed og seksualitet, men som jeget bliver ældre, begynder digtene at få en anden tone, og man mærker de mere voksne år sniger sig ind på jeget.

En fin fortælling om alt det sprudlende ved at vokse op fordelt på 4 år og 39 digte.Uddrag af bogen

TIRSDAG

Hun drak sin morgenkaffe i ro

helt nøgen med brysterne fremme

og de var over dobbelt så store som

mine egne

med kanel-farvede brystvorter

og når hun havde slubret kaffen i sig

ville hun rive tøjet af mig

uden et eneste ord

og slikke og slikke og slikke og slikke

Og når hun ikke gad længere

ville jeg hente yoghurt

og sætte vand over til te

jeg kunne ellers godt lide kaffe

men i protest over hvor meget kaffe hun drak

drak jeg kun te

I hvert fald når hun så påOm forfatteren

Laura Laura (f. 1999) studerer kunst og design i Aarhus på 2. år og planlægger at studere litteraturvidenskab efterfølgende. Hun er bosat i Hedensted sammen med sin kæreste. Net-Corner er hendes debut.

Brugerbedømmelser af Net-cornerFind lignende bøger
Bogen Net-corner findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.