Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Nevermoor 3 - Tomhedsfeber. Jagten på Morrigan Crow

bind 3 i Nevermoor serien

Bag om Nevermoor 3 - Tomhedsfeber. Jagten på Morrigan Crow

Morrigan Crow og hendes venner i Enhed 919 har overstået det første, svære år på Nevermoors magiske skole. Nu skal Morrigan lære at kontrollere sine særlige evner som Wundersmed. Men Nevermoor rammes af en ukendt og skræmmende sygdom, der forvandler folk til vanvittige vilddyr. Og mens antallet af ofre stiger, spreder panikken sig. Folk mener, at sygdommen er skabt af den frygtede Wundersmed, Ezra Squall. Samtidig svirrer rygterne om byens nye Wundersmed – Morrigan. Noget tyder nemlig på, at kun en kan finde kuren med sygdommen. Men kan Morrigan virkelig redde byen? Tomhedsfeber er tredje bind i Nevermoor-serien, der på kort tid er blevet en verdenssucces og solgt til mere end tredive lande.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702250978
  • Udgivet:
  • 20. November 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Nevermoor 3 - Tomhedsfeber. Jagten på Morrigan Crow

Morrigan Crow og hendes venner i Enhed 919 har overstået det første, svære år på Nevermoors magiske skole. Nu skal Morrigan lære at kontrollere sine særlige evner som Wundersmed.
Men Nevermoor rammes af en ukendt og skræmmende sygdom, der forvandler folk til vanvittige vilddyr. Og mens antallet af ofre stiger, spreder panikken sig. Folk mener, at sygdommen er skabt af den frygtede Wundersmed, Ezra Squall. Samtidig svirrer rygterne om byens nye Wundersmed – Morrigan. Noget tyder nemlig på, at kun en kan finde kuren med sygdommen. Men kan Morrigan virkelig redde byen?
Tomhedsfeber er tredje bind i Nevermoor-serien, der på kort tid er blevet en verdenssucces og solgt til mere end tredive lande.

Brugerbedømmelser af Nevermoor 3 - Tomhedsfeber. Jagten på Morrigan CrowFind lignende bøger
Bogen Nevermoor 3 - Tomhedsfeber. Jagten på Morrigan Crow findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.