Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Opråb fra blokken

Bag om Opråb fra blokken

Opråb fra blokken følger to unge mænd med indvandrerbaggrund i en boligblok i Oslo-forstaden Stovner. Den ene er indadvendt, intelligent og eftertænksom, den anden er udadvendt, upoleret og rebelsk. Opråb fra blokken har ramt plet både hos anmeldere og læsere. Med over 150.000 solgte eksemplarer i Norge er det en af de bedst sælgende debutromaner nogensinde i hjemlandet. Anmelderne har også lagt sig fladt ned og drysset masser af stjerner ud over romanen, der har vundet Tarjei Vesaas’ debutantpris og Bokbloggerprisen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788794020046
  • Udgivet:
  • 1. Oktober 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Opråb fra blokken

Opråb fra blokken følger to unge mænd med indvandrerbaggrund i en boligblok i Oslo-forstaden Stovner. Den ene er indadvendt, intelligent og eftertænksom, den anden er udadvendt, upoleret og rebelsk.

Opråb fra blokken har ramt plet både hos anmeldere og læsere. Med over 150.000 solgte eksemplarer i Norge er det en af de bedst sælgende debutromaner nogensinde i hjemlandet. Anmelderne har også lagt sig fladt ned og drysset masser af stjerner ud over romanen, der har vundet Tarjei Vesaas’ debutantpris og Bokbloggerprisen.

Brugerbedømmelser af Opråb fra blokkenFind lignende bøger
Bogen Opråb fra blokken findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.