Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Paulistansk delirium

Bag om Paulistansk delirium

"Nogle facts. Ikke dem alle. Uden konklusioner. For den der accepterer mig er begge dele unyttige. De nysgerrige vil have den fornøjelse at kunne studere mine konklusioner ved at konfrontere værk og facts. For den, der afviser mig, er det spildt møje at forklare, hvad vedkommende afviser, inden han har læst det." "Paulistiansk delirium" fra 1922 er en af de mest indflydelsesrige digtsamlinger i moderne brasiliansk poesi. Den består af digte i alle mulige forskellige former: Nogle er inddelt i de traditionelle vers og strofer, mens andre er monologer, dialoger, sammenblanding af alt muligt forskelligt – kort sagt, modernisme, når det er bedst! Mário de Andrade (1893-1945) er en af Brasiliens største digtere. Hans bog "Paulistiansk delirium" fra 1922 anses som startskuddet til den moderne brasilianske poesi, og hans værker har haft enorm indflydelse på brasiliansk litteratur. Udover at være digter var Mário de Andrade musikolog, fotograf, forfatter samt kunsthistoriker og –kritiker.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788726027563
  • Udgivet:
  • 2. August 2018
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Paulistansk delirium

"Nogle facts. Ikke dem alle. Uden konklusioner. For den der accepterer mig er begge dele unyttige. De nysgerrige vil have den fornøjelse at kunne studere mine konklusioner ved at konfrontere værk og facts. For den, der afviser mig, er det spildt møje at forklare, hvad vedkommende afviser, inden han har læst det."

"Paulistiansk delirium" fra 1922 er en af de mest indflydelsesrige digtsamlinger i moderne brasiliansk poesi. Den består af digte i alle mulige forskellige former: Nogle er inddelt i de traditionelle vers og strofer, mens andre er monologer, dialoger, sammenblanding af alt muligt forskelligt – kort sagt, modernisme, når det er bedst!

Mário de Andrade (1893-1945) er en af Brasiliens største digtere. Hans bog "Paulistiansk delirium" fra 1922 anses som startskuddet til den moderne brasilianske poesi, og hans værker har haft enorm indflydelse på brasiliansk litteratur. Udover at være digter var Mário de Andrade musikolog, fotograf, forfatter samt kunsthistoriker og –kritiker.

Brugerbedømmelser af Paulistansk deliriumFind lignende bøger
Bogen Paulistansk delirium findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.