Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Permafrost

- Fortællinger fra et yderpunkt

Bag om Permafrost

Fortællingerne i Permafrost tager afsæt i Svalbard, tæt på Nordpolen, så langt ud som man kan komme uden helt at forlade civilisationen. Et sted, hvor ingen rigtig har hjemme, og hvor de fleste er sæsonansatte eller turister, der har svært ved at agere og navigere i den barske og farlige natur. Et sted uden oprindelig befolkning, og som huser flere isbjørne end mennesker, og hvor alt foregår på naturens præmisser. Fortællingerne kredser alle om yderpunkter i verden, om stedet som undtagelsesstilstand; et sted, man flygter til eller fra. Teksterne viser mennesket som sin egen værste fjende – allerede fra det øjeblik, vi træder uden for vores dør. Bogen er støttet af Statens Kunstfond. Eva Botofte (f. 1960) er forfatter, oversætter og cand.mag. i kunsthistorie, litteraturvidenskab og sprog. Hun har skrevet en række digtsamlinger, som er oversat til italiensk, tysk og engelsk. Ud over at skrive er Eva Botofte også kunstner og har lavet de ni tuschtegninger i Permafrost.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793404984
  • Udgivet:
  • 19. Februar 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Permafrost

Fortællingerne i Permafrost tager afsæt i Svalbard, tæt på Nordpolen, så langt ud som man kan komme uden helt at forlade civilisationen. Et sted, hvor ingen rigtig har hjemme, og hvor de fleste er sæsonansatte eller turister, der har svært ved at agere og navigere i den barske og farlige natur. Et sted uden oprindelig befolkning, og som huser flere isbjørne end mennesker, og hvor alt foregår på naturens præmisser.

Fortællingerne kredser alle om yderpunkter i verden, om stedet som undtagelsesstilstand; et sted, man flygter til eller fra. Teksterne viser mennesket som sin egen værste fjende – allerede fra det øjeblik, vi træder uden for vores dør.

Bogen er støttet af Statens Kunstfond.

Eva Botofte (f. 1960) er forfatter, oversætter og cand.mag. i kunsthistorie, litteraturvidenskab og sprog. Hun har skrevet en række digtsamlinger, som er oversat til italiensk, tysk og engelsk. Ud over at skrive er Eva Botofte også kunstner og har lavet de ni tuschtegninger i Permafrost.

Brugerbedømmelser af PermafrostFind lignende bøger
Bogen Permafrost findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.