Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Plads 7A

Bag om Plads 7A

Mats Krüger lider af panisk angst for at flyve. Efter sin kones død emigrerede han til Argentina og afbrød kontakten med sin datter Nele. Da den højgravide Nele beder ham komme tilbage til Tyskland og hjælpe hende i tiden efter at barnet er født, kan han ikke længere undvige sin angst. Således sidder Mats på natflyet fra Buenos Aires til Berlin og forsøger at tøjle sin flyskræk. Men kort efter takeoff bliver det tydeligt, at det hverken er turbulens eller tekniske fejl, han skal frygte: Der er nemlig et dødbringende våben på flyet, som enhver kan bringe med ombord, og som ingen security i verden vil kunne afsløre ... Om forfatteren: Sebastian Fitzek (f. 1971) er uden tvivl Tysklands mest succesrige thrillerforfatter; hans bøger er solgt i over 13 millioner eksemplarer og oversat til 24 sprog. Fitzek har som den første – og eneste – tyske forfatter modtaget ’’The Ripper Award’’, den store europæiske krimi-pris, der hidtil primært er gået til nordiske forfattere som Henning Mankell, Håkan Nesser og Jussi Adler-Olsen.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743400837
  • Format:
  • MP3
  • Udgivet:
  • 3. November 2021
  • Oplæser:
  • Thomas Gulstad
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Plads 7A

Mats Krüger lider af panisk angst for at flyve. Efter sin kones død emigrerede han til Argentina og afbrød kontakten med sin datter Nele. Da den højgravide Nele beder ham komme tilbage til Tyskland og hjælpe hende i tiden efter at barnet er født, kan han ikke længere undvige sin angst.
Således sidder Mats på natflyet fra Buenos Aires til Berlin og forsøger at tøjle sin flyskræk. Men kort efter takeoff bliver det tydeligt, at det hverken er turbulens eller tekniske fejl, han skal frygte:
Der er nemlig et dødbringende våben på flyet, som enhver kan bringe med ombord, og som ingen security i verden vil kunne afsløre ...

Om forfatteren:
Sebastian Fitzek (f. 1971) er uden tvivl Tysklands mest succesrige thrillerforfatter; hans bøger er solgt i over 13 millioner eksemplarer og oversat til 24 sprog. Fitzek har som den første – og eneste – tyske forfatter modtaget ’’The Ripper Award’’, den store europæiske krimi-pris, der hidtil primært er gået til nordiske forfattere som Henning Mankell, Håkan Nesser og Jussi Adler-Olsen.

Brugerbedømmelser af Plads 7AFind lignende bøger
Bogen Plads 7A findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.