Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Porcelænskvinden

Bag om Porcelænskvinden

En sen eftermiddag den 30. april 1991 går Marthe sin daglige rengøringsrunde på Kunstindustrimuseet i København. Efter lukketid nyder hun at være alene i museets samlinger, kun omgivet af møbler, gobeliner, glas og porcelæn. Men denne dag møder hun en desperat ung kvinde, en lille pige og en uhyggelig sanger, som vækker fortrængte tab og navnløs sorg til live. De grænseoverskridende skikkelser fra fortiden sætter Marthe under stigende pres, og krisen kulminerer i et dramatisk opgør. Porcelænskvinden er på samme tid en fantastisk fortælling om skæbnemøder på tværs af alder og århundreder, en rejse ind i et skrøbeligt sind og et lille kammerspil om kærlighed. Med efterskrift ved Johan de Mylius. Porcelænskvinden er også udkommet på tysk.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788771716719
  • Udgivet:
  • 13. Marts 2020
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Porcelænskvinden

En sen eftermiddag den 30. april 1991 går Marthe sin daglige rengøringsrunde på Kunstindustrimuseet i København. Efter lukketid nyder hun at være alene i museets samlinger, kun omgivet af møbler, gobeliner, glas og porcelæn. Men denne dag møder hun en desperat ung kvinde, en lille pige og en uhyggelig sanger, som vækker fortrængte tab og navnløs sorg til live. De grænseoverskridende skikkelser fra fortiden sætter Marthe under stigende pres, og krisen kulminerer i et dramatisk opgør.

Porcelænskvinden er på samme tid en fantastisk fortælling om skæbnemøder på tværs af alder og århundreder, en rejse ind i et skrøbeligt sind og et lille kammerspil om kærlighed.

Med efterskrift ved Johan de Mylius.

Porcelænskvinden er også udkommet på tysk.

Brugerbedømmelser af PorcelænskvindenFind lignende bøger
Bogen Porcelænskvinden findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.