Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Preserving the Japanese Way

- Traditions of Salting, Fermenting, and Pickling for the Modern Kitchen

Bag om Preserving the Japanese Way

Introducing straightforward Japanese methods of salting, pickling, and fermenting that are approachable and east to integrate into a Western cooking.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9781449450885
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 400
  • Udgivet:
  • 13. August 2015
  • Størrelse:
  • 253x215x41 mm.
  • Vægt:
  • 1500 g.
  På lager
Leveringstid: 4-7 hverdage
Forventet levering: 22. Maj 2024

Beskrivelse af Preserving the Japanese Way

Introducing straightforward Japanese methods of salting, pickling, and fermenting that are approachable and east to integrate into a Western cooking.

Brugerbedømmelser af Preserving the Japanese Way



Find lignende bøger
Bogen Preserving the Japanese Way findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.