Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Principles of Food Chemistry

Bag om Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9783319636054
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 607
  • Udgivet:
  • 22. februar 2018
  • Udgave:
  • 42018
  • Størrelse:
  • 259x183x40 mm.
  • Vægt:
  • 1338 g.
  Gratis fragt
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 17. januar 2025

Beskrivelse af Principles of Food Chemistry

Completely revised, this new edition updates the chemical and physical properties of major food components including water, carbohydrates, proteins, lipids, minerals vitamins and enzymes.

Brugerbedømmelser af Principles of Food Chemistry



Find lignende bøger
Bogen Principles of Food Chemistry findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.