Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Properties of Water in Foods

- in Relation to Quality and Stability

Bag om Properties of Water in Foods

Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Influence of Water on Food Quality and Stability (ISOPOW III), Beaune, France, September 11-16, 1983

Vis mere
  • Sprog:
  • Engelsk
  • ISBN:
  • 9789024731534
  • Indbinding:
  • Hardback
  • Sideantal:
  • 694
  • Udgivet:
  • 30. april 1985
  • Udgave:
  • 1985
  • Størrelse:
  • 155x235x38 mm.
  • Vægt:
  • 2600 g.
  • BLACK NOVEMBER
  Gratis fragt
Leveringstid: 8-11 hverdage
Forventet levering: 21. november 2024

Beskrivelse af Properties of Water in Foods

Proceedings of the NATO Advanced Research Workshop on Influence of Water on Food Quality and Stability (ISOPOW III), Beaune, France, September 11-16, 1983

Brugerbedømmelser af Properties of Water in Foods



Find lignende bøger
Bogen Properties of Water in Foods findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.