Udvidet returret til d. 31. januar 2025

Proteiner

- Oprensning og karakterisering

Bag om Proteiner

Bogen beskriver de trin og metoder man anvender ved oprensning og karakterisering af proteiner, dvs. bl.a. grovoprensning, søjle-kromatografi, elektroforese,aminosyreanalyse, proteinsekventering, massespektrometri, bioinformatik og proteomanalyser. Desuden indeholder bogen kapitler om proteiners opbygning og deres stabilitet og proteinkemiens lovende fremtid. Proteiner oprenses og karakteriseres til utallige formål inden for industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler samt i forbindelse med biokemisk og biologisk grundforskning. Bogen henvender sig til alle de faggrupper der arbejder inden for ovennævnte områder og er herudover særdeles velegnet som lære- eller håndbog på uddannelser for relevante faggrupper.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702102420
  • Indbinding:
  • Hæftet
  • Sideantal:
  • 256
  • Udgivet:
  • 6. august 2010
  • Udgave:
  • 4
  • Størrelse:
  • 174x240x22 mm.
  • Vægt:
  • 732 g.
  • BLACK NOVEMBER
  På lager
Leveringstid: 1-2 hverdage
Forventet levering: 26. november 2024

Beskrivelse af Proteiner

Bogen beskriver de trin og metoder man anvender ved oprensning og karakterisering af proteiner, dvs. bl.a. grovoprensning, søjle-kromatografi, elektroforese,aminosyreanalyse, proteinsekventering, massespektrometri, bioinformatik og proteomanalyser. Desuden indeholder bogen kapitler om proteiners opbygning og deres stabilitet og proteinkemiens lovende fremtid. Proteiner oprenses og karakteriseres til utallige formål inden for industriel fremstilling af levnedsmidler, kosmetik og lægemidler samt
i forbindelse med biokemisk og biologisk grundforskning. Bogen henvender sig til alle de faggrupper der arbejder inden for ovennævnte områder og er herudover særdeles velegnet som lære- eller håndbog på uddannelser for relevante faggrupper.

Brugerbedømmelser af Proteiner



Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.