Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Realisme og realister

Bag om Realisme og realister

I "Realisme og realister" fortæller en af de største danske forfattere Herman Bang om det moderne gennembruds vigtigste skikkelser. De litterære føljetoner tegner hver især et portræt af de største digtere inden for dansk og fransk poesi i anden halvdel af 1800-tallet. Herman Bang udgav "Realisme og realister" som kun 22-årig, altså før han havde fået sit eget gennembrud som forfatter, og inden Georg Brandes gav sig i kast med at analysere det moderne gennembrud. Herman Bang (1857-1912) var en dansk kritiker, forfatter og journalist. I 1880 brød han igennem med romanen "Håbløse slægter", og siden blev det til en lang række værker inden for forskellige genrer. Herman Bang er kendt for sin impressionistiske skrivestil og var en af hovedkræfterne bag det moderne gennembrud i dansk litteratur.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711748657
  • Udgivet:
  • 26. Juli 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Realisme og realister

I "Realisme og realister" fortæller en af de største danske forfattere Herman Bang om det moderne gennembruds vigtigste skikkelser. De litterære føljetoner tegner hver især et portræt af de største digtere inden for dansk og fransk poesi i anden halvdel af 1800-tallet.

Herman Bang udgav "Realisme og realister" som kun 22-årig, altså før han havde fået sit eget gennembrud som forfatter, og inden Georg Brandes gav sig i kast med at analysere det moderne gennembrud.

Herman Bang (1857-1912) var en dansk kritiker, forfatter og journalist. I 1880 brød han igennem med romanen "Håbløse slægter", og siden blev det til en lang række værker inden for forskellige genrer. Herman Bang er kendt for sin impressionistiske skrivestil og var en af hovedkræfterne bag det moderne gennembrud i dansk litteratur.

Brugerbedømmelser af Realisme og realisterFind lignende bøger
Bogen Realisme og realister findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.