Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rejsen til mig

- Om at finde friheden i tilværelsens ubekvemme realiteter

Bag om Rejsen til mig

Mere end 53.000 kilometer alene på motorcykel lærte Annette Birkmann at acceptere sig selv og se det ukendte som uanede muligheder og ikke som fare. Hvad nu, hvis det, vi søger, findes lige nu og her – i dette øjeblik? Hvis den frihed og den glæde, vi længes efter, er til stede allerede – midt i dagligdagens ubekvemme realiteter? Som 31-årig sagde Annette Birkmann farvel til en karriere som advokat, solgte sine ejendele og rejste til Buenos Aires i Argentina for at gøre en barndomsdrøm til virkelighed: at køre på motorcykel. I Buenos Aires købte hun sin første motorcykel, og efter otte måneder på et motorcykelværksted tog hun på en ét år lang motorcykelrejse gennem Latinamerika. Hun opdagede dog hurtigt, at hun ikke var kommet alene af sted. Nissen var rejst med, og uanset hvor hun befandt sig, var der noget, hun genkendte: sig selv. Annette Birkmann er jurist og foredragsholder, født 1974. Hun er desuden medforfatter til Håndbog i ophavsret (2006).

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788775147243
  • Udgivet:
  • 2. Juni 2016
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Rejsen til mig

Mere end 53.000 kilometer alene på motorcykel lærte Annette Birkmann at acceptere sig selv og se det ukendte som uanede muligheder og ikke som fare.

Hvad nu, hvis det, vi søger, findes lige nu og her – i dette øjeblik? Hvis den frihed og den glæde, vi længes efter, er til stede allerede – midt i dagligdagens ubekvemme realiteter? Som 31-årig sagde Annette Birkmann farvel til en karriere som advokat, solgte sine ejendele og rejste til Buenos Aires i Argentina for at gøre en barndomsdrøm til virkelighed: at køre på motorcykel. I Buenos Aires købte hun sin første motorcykel, og efter otte måneder på et motorcykelværksted tog hun på en ét år lang motorcykelrejse gennem Latinamerika. Hun opdagede dog hurtigt, at hun ikke var kommet alene af sted. Nissen var rejst med, og uanset hvor hun befandt sig, var der noget, hun genkendte: sig selv.

Annette Birkmann er jurist og foredragsholder, født 1974. Hun er desuden medforfatter til Håndbog i ophavsret (2006).

Brugerbedømmelser af Rejsen til migFind lignende bøger
Bogen Rejsen til mig findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.