Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Rejseskribenten Rejser Til... Wien

Bag om Rejseskribenten Rejser Til... Wien

Rejseskribenten Rejser Til... Wien er den første bog i Rejseskribentens nye rejsebogsserie, og den første af i alt fire bøger om Wien. Rejseskribenten forsøger i denne bog at vise, at Wien er mere end Sachertorte, Wienerschnitzler på størrelse med et lokumsbræt, Wienervals, klassisk musik, arkitektur, kejsere, slotte, klassiske kaffehuse samt bevise, at der ikke er hold i Bertold Brechts udtalelse om, at Wien 'bare' er en by, der er bygget op omkring nogle kaffehuse eller at Wien først bliver smuk, når mørket falder på, sådan som komponisten Robert Stolz engang påstod. Bogen indeholder, som de øvrige fra Rejseskribentens hånd, også en række ukendte historier og anekdoter, der fortælles med et glimt i øjet og et smil på læben, også selv, når historierne kan få en tåre frem i øjnene eller få hårene til at rejse sig på armene af læseren ... Bogen indeholder desuden et kapitel om kurbyen Baden bei Wien, som nemt kan nås i løbet af en times tid med Lokalbanen fra centrum af Wien. En by som egner sig til en heldags udflugt eller flugt fra Wiens hektiske turistmylder.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788743019084
  • Udgivet:
  • 12. Marts 2021
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Rejseskribenten Rejser Til... Wien

Rejseskribenten Rejser Til... Wien er den første bog i Rejseskribentens nye rejsebogsserie, og den første af i alt fire bøger om Wien.

Rejseskribenten forsøger i denne bog at vise, at Wien er mere end Sachertorte, Wienerschnitzler på størrelse med et lokumsbræt, Wienervals, klassisk musik, arkitektur, kejsere, slotte, klassiske kaffehuse samt bevise, at der ikke er hold i Bertold Brechts udtalelse om, at Wien 'bare' er en by, der er bygget op omkring nogle kaffehuse eller at Wien først bliver smuk, når mørket falder på, sådan som komponisten Robert Stolz engang påstod.

Bogen indeholder, som de øvrige fra Rejseskribentens hånd, også en række ukendte historier og anekdoter, der fortælles med et glimt i øjet og et smil på læben, også selv, når historierne kan få en tåre frem i øjnene eller få hårene til at rejse sig på armene af læseren ...

Bogen indeholder desuden et kapitel om kurbyen Baden bei Wien, som nemt kan nås i løbet af en times tid med Lokalbanen fra centrum af Wien. En by som egner sig til en heldags udflugt eller flugt fra Wiens hektiske turistmylder.

Brugerbedømmelser af Rejseskribenten Rejser Til... WienFind lignende bøger
Bogen Rejseskribenten Rejser Til... Wien findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.