Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

RobinSamse og tidsmaskinen

Bag om RobinSamse og tidsmaskinen

RobinSamse og tidsmaskinen er ottende bind i en sjov og spændende serie inspireret af YouTube-stjernerne Robin og Samritas fantastiske univers. Samrita har fået job på Ugeavisen, hvor hun skal lave et portræt af borgmesteren i anledning af det kommende borgmestervalg. Heldigvis arbejder Robin som cykelbud og kan cykle forbi rådhuset for at tage et billede af Borgmester Mogens, så Samrita har noget at tegne efter. Men kort efter får de besøg af en mand fra fremtiden, som advarer om, at portrættet vil ødelægge ALT! Nu må RobinSamse rejse både frem og tilbage i historien for at prøve at redde fremtiden.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788702340372
  • Udgivet:
  • 25. Maj 2022
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af RobinSamse og tidsmaskinen

RobinSamse og tidsmaskinen er ottende bind i en sjov og spændende serie inspireret af YouTube-stjernerne Robin og Samritas fantastiske univers.
Samrita har fået job på Ugeavisen, hvor hun skal lave et portræt af borgmesteren i anledning af det kommende borgmestervalg. Heldigvis arbejder Robin som cykelbud og kan cykle forbi rådhuset for at tage et billede af Borgmester Mogens, så Samrita har noget at tegne efter. Men kort efter får de besøg af en mand fra fremtiden, som advarer om, at portrættet vil ødelægge ALT! Nu må RobinSamse rejse både frem og tilbage i historien for at prøve at redde fremtiden.

Brugerbedømmelser af RobinSamse og tidsmaskinenFind lignende bøger
Bogen RobinSamse og tidsmaskinen findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.