Markedets billigste bøger
Levering: 1 - 2 hverdage

Romaner og fortællinger. Bind 2

Bag om Romaner og fortællinger. Bind 2

2. bind af Magdalene Thoresens samlede romaner og fortællinger. Indhold "Solen i Siljedalen" "Billeder fra Vestkysten af Norge (Forord; Til Søndmør; Stat; Herø; Legangserstranden; Volden; Ørstenvig og Bonddalen; Jørendfjorden og Norrangsdalen; Aalesund; Slutning)" Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning. Magdalene Thoresen (1819-1903) var en dansk-norsk digter, forfatter og dramatiker. Hun debuterede i 1852 med skuespillet "Et Vidne", der blev opført i Bergen. Magdalene Thoresens forfatterskab og skuespil er i høj grad præget af personskildringer med en nuanceret psykologisk dimension, hvor sindets mørke kringelkroge bliver undersøgt.

Vis mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788711580714
  • Udgivet:
  • 13. Januar 2017
Leveringstid: Straks på e-mail

Beskrivelse af Romaner og fortællinger. Bind 2

2. bind af Magdalene Thoresens samlede romaner og fortællinger.

Indhold
"Solen i Siljedalen"
"Billeder fra Vestkysten af Norge (Forord; Til Søndmør; Stat; Herø; Legangserstranden; Volden; Ørstenvig og Bonddalen; Jørendfjorden og Norrangsdalen; Aalesund; Slutning)"

Bogen er skrevet i og med samtidens sprog og retskrivning.

Magdalene Thoresen (1819-1903) var en dansk-norsk digter, forfatter og dramatiker. Hun debuterede i 1852 med skuespillet "Et Vidne", der blev opført i Bergen. Magdalene Thoresens forfatterskab og skuespil er i høj grad præget af personskildringer med en nuanceret psykologisk dimension, hvor sindets mørke kringelkroge bliver undersøgt.

Brugerbedømmelser af Romaner og fortællinger. Bind 2Find lignende bøger
Bogen Romaner og fortællinger. Bind 2 findes i følgende kategorier:

Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.