Rug af Rikke Holm

Rug

- Meget mere end rugbrød

af

En smukt illustreret bog, der nyfortolker rugen i vidt forskellige sammensætninger. Her er masser af spændende og sunde opskrifter på både brød, morgenmad, frokost, snacks, aftensmad, desserter og kager – alle med rug i hovedrollen.For de fleste er rug først og fremmest rugbrød, og Danmarks nationalbrød bliver naturligvis grundigt behandlet i bogen. Her er gode råd til at komme i gang, brugbare tips og ny inspiration til smag og sammensætning. Men rug er meget mere end det og kan med stor fordel indgå som en fiberrig, sund og velsmagende ingrediens i alt fra morgengrød og kager til salater, sandwicher, pizza og sågar lækre hotdogs til aftensmaden.
Om forfatteren
Rikke Holm er udlært konditor fra La Glace i København og har været chefkonditor hos Cannizaro House Hotel i London, Hotel Phoenix i København og Grand Hotel i Oslo. Etablerede kagecateringfirmaet Byens Bedste Kager, som hun drev i 14 år. Hun er derudover uddannet lærer fra Zahles Seminarium. Rikke har udgivet andre bøger om at bage, og hun har afholdt bage- og madlavningskurser.
Om fotografen
For Mikal Schlosser er madfotografi nyt land, denne bog er hans andet forsøg med genren. Fotografi er en passion, der har domineret hans liv siden puberteten og har holdt et jerngreb i ham i over 30 år. Han er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen og har de sidste 15 år leveret billeder til et hav af hovedsageligt offentlige institutioner, men også private virksomheder. Mikal har tidligere fået udgivet bogen Hverdagens Genskin på Borgens Forlag.

Læs mere
  • Sprog:
  • Dansk
  • ISBN:
  • 9788793430099
  • Udgivet:
  • 26. januar 2016
  • Straks på e-mail
  • 185,95 kr.
  • 199,95 kr.
  • 14,00 kr. (7%)
Eller spar samlet 19% som medlem
  • 161,95 kr.
  • 38,00 kr. (19%)
  • Forudsætter medlemskab (ingen binding)
    1. uge gratis, herefter 79 kr./md. og kan opsiges når du vil.
Bag om Rug
En smukt illustreret bog, der nyfortolker rugen i vidt forskellige sammensætninger. Her er masser af spændende og sunde opskrifter på både brød, morgenmad, frokost, snacks, aftensmad, desserter og kager – alle med rug i hovedrollen.For de fleste er rug først og fremmest rugbrød, og Danmarks nationalbrød bliver naturligvis grundigt behandlet i bogen. Her er gode råd til at komme i gang, brugbare tips og ny inspiration til smag og sammensætning. Men rug er meget mere end det og kan med stor fordel indgå som en fiberrig, sund og velsmagende ingrediens i alt fra morgengrød og kager til salater, sandwicher, pizza og sågar lækre hotdogs til aftensmaden.

Om forfatteren
Rikke Holm er udlært konditor fra La Glace i København og har været chefkonditor hos Cannizaro House Hotel i London, Hotel Phoenix i København og Grand Hotel i Oslo. Etablerede kagecateringfirmaet Byens Bedste Kager, som hun drev i 14 år. Hun er derudover uddannet lærer fra Zahles Seminarium. Rikke har udgivet andre bøger om at bage, og hun har afholdt bage- og madlavningskurser.

Om fotografen
For Mikal Schlosser er madfotografi nyt land, denne bog er hans andet forsøg med genren. Fotografi er en passion, der har domineret hans liv siden puberteten og har holdt et jerngreb i ham i over 30 år. Han er uddannet fotojournalist fra Journalisthøjskolen og har de sidste 15 år leveret billeder til et hav af hovedsageligt offentlige institutioner, men også private virksomheder. Mikal har tidligere fået udgivet bogen Hverdagens Genskin på Borgens Forlag.
Andre købte også..
Brugerbedømmelser af Rug


Andre bøger af Rikke Holm
Se alle titler
Gør som tusindvis af andre bogelskere

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få gode tilbud og inspiration til din næste læsning.